-
evo i nas u klub obozavatelja vlakova
mi se uvijek vozimo do grada ulicom koja je pored pruge i uvijek naidje vlak ako ne i dva i to skoro uvijek na istom mjestu ga sretnemo :shock:
Kristijan se uvijek odusevi i komentira da je vlak dosao vidjeti Kristijana
mi se planiramo provozati u vlaku bar do Stuttgarta al nikako da realiziramo plan, mozda kad mama27 stigne u Stg
yasmin slikice su 
Jeluska sad cekamo vase :D
kolut naprijed je Kristijan radio jedno vrijeme, bilo mi je strasno to gledati pa je na kraju prestao, mozda i na moju inicijativu
ovaj tjedan je bio nekako posebno drag i stalno se mazio, pogotovo sa tatom
a meni je govorio: UJUTRO, lezeci sa tatom u krevetu, "IDI MAMA KUHAJ KAVU" (od koga li je to cuo
)
a kad bi se zaigrao sa tatom u sobi preko dana onda me slao da idem kuhati rucak
JAAAAKO JE LJUBOMORAN i uvijek nas razdvaja...uvijek se mazi samo samnom ili samo sa MM
omiljena mu je igracka mali vau-vau, tako ga zove, mislim da ni ne zna sta je pas jer uvijek ignorira kad kazem pas i govori vau-vau, s njim i spava
neko vece je zaspao sa vlakicem koji smo mu kupili taj dan
jednom rukom je zagrlio lokomotivu i 2 vagona a drugom drzao vau-vaua za nogu
ima i svoju omiljenu dekicu i bez nje ne ide spavati bilo ljeto ili zima 
magnetnu plocu je dobio prosle godine za Sv. Nikolu (kostala je oko 10 €, nepoznate marke, spada u jeftinije ali jos je citava, a stao je na nju milion puta)
za rodjos je dobio od Fischer-Price, jos je zapakirana (kad se ova jeftina pokida i ako se uopce pokida raspakirat cemo ju)
tako da mislim traktorka da ti i nije bitno koliko je skupa i jeftina bitno da je izdrzljiva
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma