Što manje elastina, to veće 'kese' na koljenima.josie prvotno napisa
![]()
Što manje elastina, to veće 'kese' na koljenima.josie prvotno napisa
![]()
ajmeeee traaaaak, pa tko će drugi pitat za mene...![]()
evo stijena, žlica i ostalog![]()
umrla jučer, jutros uskrsla....živjele vrtićke džidže!!!!!a dijete zdravo ko dren, tko će drugi nagrabusit nego mama....ne dam više ni blizu svom bešteku :/
ja mislila da je moj M nešto kojiput čudan.... al sad zapravo mislim da je, mi se non-stop svađamo, a nema toga što on ponukan "konstruktivnom kritikom" (
) neće učiniti za svoju obitelj....nema visenja na kompu, nema unedoglednih solo hobija, nema izlazaka da zaboravi put kući.....ma sve u svemu zaključak je da mu nemam što zamjeriti više nego on meni, a s obzirom da je, kao i u svemu, i u braku važna ravnoteža - Yin i Yang - mi smo savršeno uravnoteženi
![]()
noćnu pelenu ni ne nemjeravam još pokušavati skidati jer nema neke realne potrebe. Jedva sam dočekala da mi dijete kolko-tolko počne spavati po noći, pa ću sad malo pokušat i odmorit umjesto da ga po noći vodim na wc. Uostalom, nije me jedanput digo da neće pišati u pelenu, nego da mu donesem kahlicu ili da hoće na zahod....kad dođe vrijeme, sve će doći na svoje mjesto kao ii sve ostalo do sad. Nema razloga forsirati.
Mi šmrkljiće iz nosa još uvijek vadimo aspiratorom...je neugodno do bola, ali drugog načina nema :/ . Otkad ga imamo - unatrag godinu dana, spasili smo se svih mogućih upala, od uha pa nadalje. Doduše možda je to za novorođenčad malo preagresivno (ne znam, ja sam se onih svega par puta do godine i pol prtljala pumpicom), ali za jasličance zlata vrijedi.
Štramplice - nisam ih ni namjeravala kupovati dok nisam bila glavopetno izkritizirana (neću imenovati) što mi je dijete "golo" po zimi...
prošle sam mu godine kupila dvoje u hm-u (čini mi se da je pamuk :? ) i nosio ih je samo po vani, ali ove godine, mislim da to ne bu išlo.....
Inače, u vrtić mu uredno oblačim samo dokoljenke koje su dovoljne da mu baš nogice nisu gole ako mu se hlačice dignu, a koju ćemo foru imati za po vani - nemam pojma jer štrample ne želi ni blizu (pametno dijete)
Stijeno-nek si ti nama živa![]()
Tvoj muž je meni baš simpa,onako malo ozbiljan ,ali baš se vidi da je odgovoran kao osoba i brižan tata. Pozdravi ga od mene !
štramplice...mrzim ih
ivanu ih kao bebi nisam kupovalla ni oblačila, no bilo je proljeće
kad je počeo puzati uzela sma par komada pamučnih u hm-u ali zapravo sam mu ih nevoljko oblačila
poslušat ću josie i kupiti duge gaće za ove hladnije dane, pogotovo što sada više nema pelena pa mi se ipak čini kad zahladi jače da će mu biti hladno u gačicama i hlačama, evo danas je otišao sa mm-om, sređivati papire za luciju pa sam mu na gaće a ispod trenirke obukla još kratke hlačice
problem je i vrtić jer ako mu ih ja obučem kako mu nebi bilo hladno dok su vani, čisto sumnjam da će mu ih tete skinuti kad uđu unutra na + 20 i sitno
josie ima tih dugih gaća svugdje za kupiti, gdje ih ti uzimaš?
i još jedno pitanjce budući da si vidjela slikice, a nisi komentirala kako sam namjestila sling pretpostavljam da je onda o.k?
mislom da ih MTČ ima...gotovo sam sigurna.Maruška prvotno napisa
ja sam najzadovoljnija bila sa h&m ovim dugim, mtč je imao neku siću, a to nije bilo u brojevima koji nama trebaju (govorim o prošloj godini), ali su ok iako mi njihova pletenina ide na živce jer ima mali modul elastičnosti, pa kad se razvuče, onda se dobro razvuče i obično u krivu stranu
.Preko prekrasnog pamuka, nebo mekanog ima u schisseru, ali imaju i prekrasnu cijenu per say.
Naravno.josie prvotno napisa
![]()
Onda se bilježim sa štovanjem prvoj putnici u H&M...![]()
Ja od danas sa 3 djeteta![]()
Mama mi je otišla u bolnicu vaditi šipku iz noge koju je polomila prošli Božić,a tata ne može biti sam jer je na razini 10-ogodišnjaka![]()
Tako da mi je vrlo zanimljivo,od ujutro mi je napeto,tata slabo čuje pa se navikujemo,a Roko ne kuži čemu bukapa misli da vičemo na njega.
Onda on nešto pita djedu,a ovaj ga ne kuži,pa se Roko rasplače
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
TRAK moje pravilo je da se ne jede poslije 18h iznimka ak se negdje izađe na večeru al i tad pojedem vrlo malo reda radi.VIše nisam pametna oblačiti štrample ili ne :? ako je to tako zašto se o tome javno ne raspravlja,vjerovatno zato što nije dokazano,svakako ču se raspitati! idem po Matea u vrtić![]()
Čovječe di su moji postovi?!?! Pa niste valjda tolko brbljale dok me nije bilo... :shock:![]()
Ja tj moja djeca 22.11. idu psihologu na Goljak. ja mislim da meni treba više neg njima, a bome neznam ni kaj bi joj rekla osim "oni vam nisu normalni. Pomagajte!
Još se nismo ni docjepili. Mas sve mi izmiče iz ruku... :/
Sutra s Domijem idem na pregled onog bruha. fala Bogu i s tim kasnim...![]()
Opet sam nekaj propustila? Nije se valjda nekom loše desilo?**mial** prvotno napisa
Evo ja dođem i nigdje nikog, a nitko za mene nije ni pital - jel vi to mene izbjegavate ?![]()
![]()
![]()
Ženo draga opet si me nasmijala do suzaModesty Blaze prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Vidiš da nam fališ,a ne javljaš se![]()
![]()
Svašta si propustila,zato češće svrati
Pusaaaaa
Ma Modesty, mi jedva čekamo da ti svratiš....![]()
Dođeš, pobacaš 3-4-5 postova, i onda te opet neeeeeemaaaaa....navikli smo već, pa te pustimo da kažeš sve što imaš onda se mi uključimo![]()
![]()
![]()
Glavno da ja svaki put kad dođem izaivam smjehi to je nekaj.
Stijeni sam poslala mms neki dan da se potužim na djecu a ona meni "preslatki su". Mislim ono - ja sam očekivala "jadna ti, vidi kak divljaju i sl" a ona meni "preslatki su".
![]()
Tra kaj ima novog kod vas
![]()
![]()
![]()
pa rekla sam ti - onako statični i bez zvuka su baš bili preslatki- jedan/jedna je skakao na glavu u kindač, drugi iz kindača, a jedan/jedna je upravo sletio/la na pod....ma urnebes...meni kad to jedan radi sva sam luda, zato Modesty imaš mog suosjećanja kolko ti god treba
![]()
Zaboravila si spomenutk kimbić nasred sobe. Dorin. On ima kotače (veeelikaaa greška) pa ga vozaju. Onda npr gospoda uzme zajedno stol (onaj plastični od IKEAe) i odnesu ga pod prozor i svi se popnu gore :shock: :shock: :shock:
Naravno nemoram spominjati da smo odmah upotrijebilijedan drugi IKEAin proizvod (ne ne kuhaću iako mi je palo napamet) - zaštitu protiv otvaranja prozora.
A "kaj" bi bilo? Sve isto,imamo i boljih i lošijih dana,uglavnom raste kao gljiva,melje kao piljarica,i sluša kao i svaki u toj dobiModesty Blaze prvotno napisa
![]()
A mms :shock: ne smijem ni zamisliti takvu scenu,ja sam totalno osjetljivi tip i kad se Roko popne na kauč ja urlammmm,uglavnom što više boravim tu,shvatila sam da moje dijete ništa ne smije,morat ću malo poraditi na sebi![]()
Draga moja TRA urlam i ja urlam dok ne poplavim ali od toga nemam apsolutno ništa.
Meni se pak čini da ovi moji uopće ne rastu (imam jednu letvu mjerilicu za koju čekam da zapnu s glavama al nikak - tak da mogu urlat i na mm zakaj to nije odpilil![]()
)
Ak mi pošalješ svoj mob možda i tebi pošaljem koji utješni mms - tek tak da vidiš kak mi je![]()
![]()
Mb-poslala![]()
A gdje nam je Mial ?? Dragaaaa,gdje si??
Opet nigdje nikg. Ajd bok curke do sutra ujutro.
Još uvijek mi je nepoznanica zakaj se novi dio otvara nakon 4 strane i onda se 2 prenose... Fakat wierd![]()
trak, ja bih ti poslala onaj MMS da vidiš kako ti je s jednim lijepo, al znaš da je naša (mob) veza jednosmjerna![]()
![]()
A evo otvorih si izjadalište, pa navalite
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...281548#1281548
Šalje mi i MB pa ne ide :shock: :/ vi mene ne voliteStijena prvotno napisa
![]()
A što se topica tiče-ja navalila![]()
Bokić!
evo mene samo![]()
umro mi jutros svekar pa je cijeli dan strka
svima
komentar na stramplice
mi smo ih nosili i prosle zime
nedavno sam mu htjela probati da vidim jel stane u koje od prosle zime a on u dreku
mislim da cemo morati potraziti drugu soluciju, mogla bi probati sa dugim gacama a i dokoljenke mi se cine o.k
Kristijana oblacim kao i sebe(ako sam u debljoj jakni onda i njemu obucem deblju), a ja bas ne podnosim strample ispod hlaca..... bude mi vruce
cula sam i ja da nije dobro ako su "jaja" previse utopljena, jer spermici umiru na visokim temperaturama....a jesam objasnila![]()
MM to uvijek komentira kad ukljuci grijanje u sjedistu auta, obicno kaze:"jel znas da to nije dobro za muske?"....a sam si ukljuci![]()
**mial** jel to iznenada ili je bio bolestan?![]()
Žao mi je draga**mial** prvotno napisa
![]()
![]()
mial, žao mi je....![]()
Mial zao mi je![]()
Svima ostalima![]()
Kod nas nista novo,Ajna voli nositi strampilice,pogotovo ako su jako sarene sa likovima ili cvjeticima,vise voli nego duge gace,to joj se istrpa iz carapa pa ju nervira....
![]()
Mial zao mi je![]()
![]()
Uf!
**mial**, stvarno mi je žao. Dva gubitka u tako kratkom vremenu... Drž'te se!
mial![]()
Što se tiče najdraže igračke, mi smo otkrili kvačice, takozvane "kake" kojima se igra do besvijesti. Sam ih slaže u razne oblike, avione, "pukše", tice i sl. i moram priznati da mu je uz crtanje to omiljena zabava. Drago mi je da je počeo uživati u kreativnim stvarima (na mamu 8)
), a ne samo premještati igračke s jedne hrpe na drugu :/
trak, znaš da mi tebe jaaaakooo volimo, ali misterija oko "jednostrane mob veze" još mi uvijek nije otkrivena....![]()
Mial![]()
žao mi je...
Trak a jel primaš mms-e on drugih ili si samo nas stavila na ignor?![]()
Stijena kaj je s našom kafom
Kuha se....Modesty Blaze prvotno napisa
![]()
![]()
Ne, stvarno, bilo bi krajnje vrijeme da je pokonzumiramo, ajd javi kad možeš! al ne tu - čujemo se![]()
Dobro vam jutro![]()
Mial-kako ste?
Mi jučer bili u gostima kod moje prijateljice da se klinci igraju. Prvo što je ona rekla je "kako je Roko smršavio!!" :shock:![]()
Ajde super rekoh,osim što se u mjesec dana udebljao kilu i pol![]()
Haribo-jel i kod vas ledara kao i u HR?
MB-samo od tebe ne dobijam MMS,a od Stijene SMS ,mislim ne znam ja kakva je to zavjera protiv mene![]()
![]()
![]()
A što je najzanimljivije,ni tebi ne mogu poslati :? x 100
Bit će da je to neka tvoja protiv nas - ipak mi šaljemo, a ti ne dobivaštraktorka prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
A kako od Mial dobijamStijena prvotno napisa
?
traktorka prvotno napisa
eeeeeeeeeee, vidiš, to puno toga objašnjava, Modesty čuješ ti ovo?
![]()
Čujem čujem. Pa rekoh ja da nas je stavila na ignore. Valjda previše pričamo pa predstavljamo trošak![]()
![]()
Još malo pa idem s DOmićem u Klajćevu na pregled. Još vam javim kak je bilo. Pretrnula ja od straha. Ko da ja imam bruh![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Da sve bude ok![]()
kak lako odustaješ....al badava nam svima, mi i dalje šaljemo, a ti i dalje ne dobivaš :?traktorka prvotno napisa
možda da pitamo mial kakvu ona tehnologiju koristi...mora da je neka posebna, ona uvijek ima rješenje.
Patrik jučer trči gol po stanu, kao i svaku večer, dok ga ne uspijem ulovit jer to je brzina samo takva, i uredno s televizora (ekrana) uzima (kao) "nešto" prstićima i donosi meni za stol :? :? :? ....onda ga pitam što mu je to, a on kaže "papam televizor" i stavi u usta :? :? :? Pogledam na televiziju, a na njoj ništa jestivo - nemam pojma što mu to znači.
Stijena a ja sam mislila da je trčanje gol po stanu obiteljska aktivnost![]()
rekoh nebum ništ komentirala
![]()
Modesty Blaze prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma da, ja to tako kažem: trčimo mi obiteljski - on bježi, a mi ga lovimo, ali samo je on gol....za sad....možda ako se odlučimo za drugo.....![]()