OJLA! TRAk i kod nas je cedevita trenutno IN ja nekupujem al zna da uvijek ima kod bake i dede Mateo je ostao u vrtiću,plače na putu do vrtića al kad ga uzme teta mjenja ploču,znači najteže mu je još to jutarnje odvajanje ostalo kak teta veli je dobro,igra se,pomalo jede,spava,zna da će poslije užine ići domeka to ga drži! primječujem da je dosta toga nučio od kad boravi tamo,jučer su radili ježeve :shock: znate kak se to radi :? dobijes krumpir i u njega zabadaš čačkalice danas vidim obavijest da ce raditi s vodenim bojama :shock: već ga vidim sav obojen najvažnije mi je to da može bez mene da više nije onako bolesno ovisano o meni,ima prijatelje,stvara pomalo svoj vlastiti svijet u kojem odrasta,mislim koliko je to moguče u njegovim godinama, važno je da se djeca druže sa svojim vršnjacima i imaju vrijeme za sebe koje nije usko povezano sa članovima uže obitelji,svakako mu je tam bolje neg da ga čuvaju bake i djedovi ništa od naše izgubljene trenirke nitko od roditelja se nije javio da se dogodila zamjena kakvi su to roditelji mene bi bilo sram! za LOvru,kak je ružno pao,mama mama