Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: stediril i adekvatna zamjena

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno stediril i adekvatna zamjena

prije trudnoće, tj. dok ga nisu povukli s tržišta pila sam Stediril i sad bi ga opet počela piti, pa me zanima ima li ga u prodaji kod nas, ako nema ima li adekvatnu zamjenu i koje su to tablete?on je među najjačim i na žalost niti jedne druge mi nisu odgovarale (probala microginon, logest, Yasmin, Stediril m)šta kupiti?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

spiralu?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hm :/ , nekako sam nepovjerljiva prema Mireni (općenito ne volim nešto što je novo i nedovoljno istraženo, a još i kad znam da menga s vremenom potpuno nestane :/ ), a one stare spirale-ma nisam baš za!ja bi najradije prezervative jer ne mislim puno čekati do drugog bebača, al mm nešto izmišlja...Kakvi su ovi flasteri?i to je doduše novo, nisam baš puno čitala o tome..

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

možda bi ti sad nakon trudnoče neke od navedenih gore tableta odgovarale...
    ja ne bih uzimala tablete na svoju ruku bez pretraga i dr....
    BTW da se pohvalim da nikad nisam koristila nikakvu zaštitu...ni ja ni mm.samo smo malo pazili...
    ja se bojim toga,ne znam zašto...moja mama je pila stediril d ,a rezultat svega je moj brat...i njegov brat blizanac koji nije izdržo trudnoču...i njega nema...

nije mi jasno kak ću se štititi nakon treče i četvrte trudnoče...?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pitala sam ja dr. (kad sam išla na kontrolu nakon poroda)šta da uzmem-ona rekla da isprobavam dok ne nađem neke koje m pašu-moš mislit, baš mi se da mjesecima isprobavat, krvaruckat...izgleda da će biti ništa dok ne rodim još jedno, dvoje, a onda spirala ili tako nešto.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

moje sve frendice su prvo išle na pretrage prije uzimanja tableta i u ljekarni im ne daju bez recepta...možda da ode kod drugog dr?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Krvne pretrage su OBAVEZNE, NE UZIMATI ništa na svoju ruku! Iz tvoje razine hormona i stanja jetre se vidi koje tablete tebi najviše odgovaraju!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jedna moja je pila stediril m na svoju ruku i sad ima problema s ovulacijama...dr je reko da je povezano...dao joj da pije tri mjeseca zbog poremećaja hormona,a ona pila dalje kao kontracepciju na svoju ruku ne otišavši uopće na kontrolu nakon ta 3 mj...pila ih je dvije-tri godine...

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako si imala rak dojke u obitelji, ne bi smjela ništa od hormonskih kontraceptiva.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi najradije prezervative jer ne mislim puno čekati do drugog bebača
    pa eto, ja bih ti baš to preporučila.
    osobito ako planiraš trudnoću u skoroj budućnosti.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    ja bi najradije prezervative jer ne mislim puno čekati do drugog bebača
    pa eto, ja bih ti baš to preporučila.
    osobito ako planiraš trudnoću u skoroj budućnosti.
    i ja bi to, al MM nebi ništa jer kao šta i ako opet zatrudnim...Da, da al nebi baš sad, odmah-Nora ima tek 2,5 mj, za dvije godine cca.Obzirom da sam s njom zatrudnila iz prve, nebi se baš pouzdala u to pa šta ako i bude..(mada ne mora značiti da ću i drugi put tako proći)..
    imam saznanja da Stediril uvoze u BiH, pa ako je tako tamo ću ga kupovati. I svakako ću tražiti uputnicu za jetrene prije nego počnem -ako počnem
    hvala na savjetima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •