Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 69 od 69

Tema: koliki vam je trbuh(ili bio) u 5-6 mjesecu

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

damn Propustila sam bušu i haljinu.....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa
    damn Propustila sam bušu i haljinu.....
    Ne znam zašto ne funkcionira, evo opet... Ako se tvoj post odnosi na to.

http://images32.fotki.com/v1108/free...jpg?1201006128

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja se stvarno ne mogu nagledati kako si bila lijepa ..

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

wow, kako ima supika fotki i lijepih stomacica! i ja bi tako! jucer sam usla u 15. tj. pa sam otvorila tekst na rodi i prvo mi kaze: "Sad se vas trbuh vec dosta vidi", a ja ono bacim pogled na trbuh u nevjerici... zato sam pogledala ove fotke, pa sam se s jedne strane smirila, a onda se ne mogu nacuditi ninochki npr. u 20. tj. :? jel joj ikad actually narastao stomak?! ako budem reprezentativna, fotkat cu se i ja!

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja sam sad puna 26tj.trbuh mi je toliki da imam osječaj da više ne može narasti...imam 59kg,dakle 3 u plusu a ja imam trbuh ko 9 u plusu...stvarno mi je teško...
    u prvoj trudnoči sam imala takav na porodu......

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dobila si samo 3 kg?! bas je to cudno s tim trbusima ja sam mislila da ovisi o gradji zene kakav ce biti, a sad ti u drugoj trudnoci vec imas sasvim drugacije iskustvo... odmaraj sto vise, ako ti je tako tesko s velikom "tibom". jako me zanima kako cu ja izgledati kad pocne rasti!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja sam u 29 tjednu(to je nešto više od 6 mj) i trbuh mi uopće nije velik,čak se u nekoj odjeći i ne vidi.istina visoka sam i nisam dobila puno kg ali ipak mislim da je to sve individualno.
    haljinicu preporučam rezanu pod grudima,ne mora uopće biti trudnička jer su one skuplje samo zbog te činjenice!

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure, na kraju sam bila u haljini koju sam odabrala u 7 tj. Tko nije znao da sam trudna ne bi ni rekao. Cak nisam izgledala ni kao da sam se prejela
    Skuzila sam da je to stvarno individualno,jer moje dvije prijateljice koje su 7 tj manje trudne nego ja, imaju vece trbuscice nego ja.
    Sad sam u 19 tj, no I dalje me ljudi pitaju da gdje mi je trbuh. Cak sam se I ja pocela brinuti, no vidi se da raste no ne tako brzo kako sam mislila.

Definitivno sam sretna jer sto sam ipak svadbu malo pozurila.
    A i nisam bila u "trudnickoj" vjencanici.
    Moram priznati da bi mi bio ipak malo bed stati pred oltar s velikim trbuhom tj.nisam dovoljno hrabra za to!!
    Moram nekako staviti slikicu da vidite.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kao prvo čestitam! :D

ja sam do 7edmog mjeseca trudnoće nosila iste traperice, koje sam nosila i prije trudnoće i onda odjednom više trbuh nije stao.

Najbolji je bio jedan frend, koji me u 7mom mjesecu trudnoće prvi put vidio u trenerci (a do tad me viđao 2x tjedno), zinuo i rekao kako sam se ja dosta udebljala i da bih trebala na dijetu.
    Sjeo je na dupe, kad sam rekla da sam i koliko trudna

Čovjek uopće nije bio upućen

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Leni čestitam! :D :D :D

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

eto ga na! 18 tj. i ponestaje mi hlaca koje me ne stezu. danas sam jedva disala i otkopcavala se kad god bi sjela. a dvoje hlaca koje su mi dobre, jer su rastezljive, imaju pokidan "rajsferslus" (kako se to ono zove...?).
    odoh sutra vidjeti neke trudnicke, ak nisu preskupe...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

cure jel ima u zari u zagrebu trudničke odjeće? ja sam u španjolskoj i tu ima ,traperice su im MRAK,cijena 30-ak eura!!!!!!!!!!!!!!!! pa kome treba neka ode vidjeti!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj dinasta80 prvotno napisa
    cure jel ima u zari u zagrebu trudničke odjeće? ja sam u španjolskoj i tu ima ,traperice su im MRAK,cijena 30-ak eura!!!!!!!!!!!!!!!! pa kome treba neka ode vidjeti!
    ako i ima, cijena će im biti 60 eura
    tako je to kod nas, ista stvar je i sa Marks & Spencerom, sve je 3 x skuplje u HR nego u UK.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

blago tebi dinasta! kad se vracas u ZG donesi nekoliko komada, pa preprodaj zaradis i usrecis nekoga!

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Eto što sam šašava.. žalim se da se ništa ne vidi..a više ništa od svoje odjeće ne mogu obući..ko mi je kriv..

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

velika moja tiba! danas sam se ugurala u jedne jako plitke jeans i nisam mogla zakopcati zadnje dugme, al ajd, kao dugacak mi je pulover, a na kraju sam ga stalno natezala.
    ja uopce nemam osjecaj da se to tako vidi, a onda ce mi jedna poznanica, ni pet ni sest: "bas mi lijepo izgledas kao trudnica" :shock: totalno sam bila uvjerena da necu cuti tako sto jos bar mjesec dana...

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

a kakva su sniženja bila u prenatalu?? jer ovdje su 80% i kupila sam još jedne traperice,haljinu i majcu za ukupno 35 E!!! ne mogu vjerovat da u hrvatskoj ne snizuju trudničku odjeću!

u Hm-u ima ok stavri ali ništa posebno meni,nekako su glomazne ali ima super stvar a to su ljetne majce na bratele za dojenje.imaju ugrađen grudnjak (10E) i otkopčavaju se naramenice.ja se ne vadim ni sada iz njih jer su tako udobne pa da znate potražit ako idete u HM!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Meni trbuh raste preko noći!

Na kraju četvrtog mjeseca (kad nam je bila svadba), nisam imala apsolutno ništa od trbuha...
    Sada, na početku šestog, pa to nije normalno, više ne stanem u svoje majice i one me stišću. Pretvorila sam se u sise i trbuh! :shock:
    Pa na što će ličit to za dva mjeseca? :?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni je trbuh sad vec presao sise (koje su btw sada taman fine! ) onako gledano u nekakvoj ravnini...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •