jel se može koristiti jgl krema za guzu, kak sam skužila ne preporučaju, nego nešto drugo, što vi koristite može se koristiti, ja sam konzervativna majka koja ne može bez pavlovićeve kreme na bebinoj guzi, i pelene svejedno dbro upijaju; mnoge mame ne koriste kremu i opet su guze OK
Mi imamo probleme svakio puta kada joj namažem guzu bilo kojom kremicom, odmah dobije osip. Do nedavno smo po noći koristili jednokratne, ali sada smo ih napokon potrošili ( ma znate onaj paket što se dobije u DM-u besplatno, pa nikako ih potrošiti ako ih koristiš samo noću) pa smo i noću u platnenoj. Puno je bilje stanje s guzom, jer u jednokratnoj sam ipak imala dojam da moram staviti tanak sloj kremice da zaštitim guzu od onih mrvica bijelih što znaju ujutro biti na guzi. Sada se crvanilo povlači, a točkice su rijetkost.

jesu bolji drukeri ili čičak stvar ukusa, ja isto volim čičak, ali sad se spremam nabaviiti drukere za slijedeću seriju šivanja
Meni je na peleni bolji čičak, jer se lakše i potpunije prilagodi djetetovom rastu, dok kod zaštitnih mi je bolje na drukere. Imam MIB i Kamaris i kamaris mi jeko često procuri, dok kod MIB-a je to jako rijetko i to samo ako se ona uspava dugo pa je ne želim buditi zbog tako banalne stvari kao što je prematanje.
Gdje nabavljaš drukere? Koje, plastične ili metalne? I kako ih postavljaš? Ja sam u Megi kupila metalne ( kada sam preuređivala stolčić za D., pa sam htjela postaviti navlakice na drukere kako bi bilo mi lakše skidati ih i prati) i valjda sam previše glupa da ih postavim. Skužila sam koji ide kamo, ali ne znam kako ih učvrstiti da se ne odvajaju sastavni dijelovi.