Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: AS za drugi auto-preporuke

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno AS za drugi auto-preporuke

Prije nego sam otvorila topic pretrazila sam kaj se dalo pretrazit i nisam nasla sto me zanima i zato.... treba nam AS za drugi auto i voznju do jaslica koja traje 5 minuta. kako imamo jednu poprilicno skupu ova bi trebala biti jeftinija ili bolje reci jeftina jer si nesto skupo ne mozemo trenutacno priustiti. vjerujem da vas ima puno sa slicnom situacijom pa mi preporucite neku s kojom ste vi osobno zadovoljni. nekako sam odustala od rabljenih citajuci sve sto ste pisali o tome. dijete ima 15 mjeseci i trenutacno 10.5 kg. dakle trebala bi nam ona od 9-18 kg. zahvaljujem

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šnapica a u kojem autu će se voziti svakodnevno?
    u tom drugom na pet minuta ili u ovom u kojem se vozite na duže pruge?

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Šnapi, ne moraš odustajati od rabljene sjedalice jer i rabljena koja je prvotno bila skupa može biti bolja od nove povoljne.

Drugo, tu na forumu cure oglašavaju prodaju takvih sjedalica.

I treće, nekako mi se ne čini bitnom činjenica da do vrtića imate samo 5 minuta. Nevolje obično vrebaju iza ugla, nemoj se puno na to oslanjati.

Sretno što god odlučila!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zaboravila sam pitati da li će se svaki dan voziti u oba auta?
    Koliko se sjećam vi imate jednu od onih nekoliko sjedalica koje je vrlo lako postaviti, pa mi se čini kako bi uz malo prakse mogli proći i s ovom jednom.

Dok ja jedan tjedan nisam morala svaki dan premiještati AS, nisam ju micala mjesecima.Kad sam se taj tjedan ispraksirala, svako toliko je otkopčam i opet stegnem.....sve za pet minuta.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

eto i ja ću se ubaciti ako mogu

imam isti problem. mala će uskoro u jaslice i ujutro će je voziti mm, a popodne ja. u mom autu imamo MC priori XP. s njegovim će se voziti SAMO to do vrtića i nisam pametna šta da radim, dali da kupujem još jednu 9-18 ili da uzmemo kombiniranu 9-3? :?

jer ako sada uzmemo za njegov auto 9-18, opet ćemo u jednom trentuku morati kupovati 2 AS.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam u kupovini auta ( za sebe) pa tako i razmišljanju o drugoj sjedalici i financijama..
    nekako mi se čini naj opcija kupiti za svoj auto koji ćemo koristiti vrlo rijetko (odnosno Ivo se baš neće voziti u njemu jer mi treba za na posao i natrag) kombiniranu AS 9-36 i to Britax evolvu 123 - ta mi se čini posebno dobra
    Nekako mi je to naj isplativija investicija.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo večeras imali sudar, ne baš bezazlen i stvarno je tako malo važno je li sidalica za 5 minuta vožnje ili 55 minuta.
    bitno je da je dite u njoj u autu koje je sudionik prometa i koje izlazi na prometnicu, ma kakva ona bila.

i do sada sam bila strogi zagovornik sidenja u sidalici i na relaciji od 2 minute, a kamoli na 5. a od sada će mala sidit u sidalici i dok ja čistim auto isprid kuće i dok je ugašeno.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja kupila u bc za 35 eura na akciji naniu kombiniranu grupe I-II-III.
    nije neka super ultra, ali služi svrsi...mi je imamo u autu mojih staraca isto samo za vožnju do i od jaslica...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma nisam ja mislila da se ne vozi u AS

kupila bi ovu od 9-36, ali neku sigurnu

vlac avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U istoj smo situaciji. Razmišljo koju AS kupiti za drugi auto. Čitala sam na netu na stranicama Romera i Bebe confort o AS od 9-36 i čine mi se ok. Sad imamo od 9-18 pa bi ovu uzeli veću za dr auto.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    šnapica a u kojem autu će se voziti svakodnevno?
    u tom drugom na pet minuta ili u ovom u kojem se vozite na duže pruge?
    dakle. ja vozim ford focus karavan i tu je instaliran tobi, drugi auto je seat karavan (posudjen od staraca na kratko, neki mali cemo morati kupiti). ujutro ga vozi M do jaslica u seatu, ja ga popodne kupim. sve ostale voznje odradjivat cemo u ovom autu gdje je tobi. sve ja znam za ove 5- minutne voznje i da sam to olako shvatila vozila bi ga iza bez sjedalice. no to NIKAKO ne dolazi u obzir i jos jednu pod obavezno moramo kupiti. danas sam bila u tintilinicu po nekom drugom poslu i vidjela sjedalice po 349 kn! imaju atest. no pitanje je instalacije i svega ostaloga. prodavacica tvrdi kak su super 8)
    sto se rabljenih tice na brzi se nista povoljno trenutacno ne nudi, a as trebamo kupiti sljedeci tjedan. od nepoznatih bas i ne bi. :/ nekako smatram da su cure tu s rode poznate i da znaju kaj prodaju.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Nice prvotno napisa
    Ja sam u kupovini auta ( za sebe) pa tako i razmišljanju o drugoj sjedalici i financijama..
    nekako mi se čini naj opcija kupiti za svoj auto koji ćemo koristiti vrlo rijetko (odnosno Ivo se baš neće voziti u njemu jer mi treba za na posao i natrag) kombiniranu AS 9-36 i to Britax evolvu 123 - ta mi se čini posebno dobra
    Nekako mi je to naj isplativija investicija.
    Koliko kosta? i gdje je ima za kupiti? jel znas jos nesto o njoj? kak se postavlja i slicno?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi u 'drugom' autu imamo BebeConfort Trianos (9-36) (Turbo Limach, 1.300kn, 100 nagradnih bodova...).
    U 'prvom' autu imamo MC Priori XP. Ovo pišem zato što vidim da imate Tobi pa pretpostavljam da znaš i kako se montira/izgleda Priori.
    U odnosu na Priori, evo mana Trianosice: ne može se nagnuti u ležeći položaj, pojasi se zatežu na nešto kompliciraniji način (svaki zasebno). Što se montaže tiče, nismo imali problema.
    Ako ti ovo naše iskustvo može pomoći...

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo ja vec poluluda od proucavanja svega i sad me M pita da do koje bi cijene isli pa smo se dogovorili do 100 eura. dakle pucajte!

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

no da zakljucim ovu temu kupili mi danas maxi cosi priori sps (1000 kn), novu i bas sam zadovoljna. sutra je montiramo.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj šnapi prvotno napisa
    no da zakljucim ovu temu kupili mi danas maxi cosi priori sps (1000 kn), novu i bas sam zadovoljna. sutra je montiramo.
    Mislim da si dobro odabrala, ta sjedalica je nama super!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •