Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Gluposti (3-6)

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Gluposti (3-6)

Rade nasi malci bisere ali rade i gluposti. Nekad kad me zapanje idejom ne mogu da odolim da to ne podelim sa vama a pod bisere mi se bas i ne kvotira. Recimo ovo mi je daleko od bisera:

[quote="clumsy mom"]Imaju u vrticu nekakvu kuhinjicu od iverice. Multifunkcional - devojcice kuvaju a decaci se zavlace u elemente. Neko je pre nekoliko dana izvalio sudoper i ostala je rupa. Kroz doticnu rupu gospodin Boris je u ponedeljak provukao glavu u jednom smeru - u drugom nije islo. Domar, ubodna testera, panika brata blizanca, tete na tabletama za smirenje...
    quote]

Ili jucerasnja prica iz vrtica kada su tete pola sata baratale pincetama dok su pokusavale da ociste noseve mog sina i jos par njegovih drugara koji su, umesto da se spremaju da spavaju dok tete pomazu oko pranja zubica pravili takmicenje kome ce vise maramica stati u nozdrvu :/

Glupo je pitati vas imate li vi ovakve situacije . Zato, tipkovnicu u ruke i raspalite da vidimo dokle moze da ide decija masta

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Prošlo ljeto na moru mi je za vrijeme popodnevnog spavanja pobjegao kroz prozor susjedima na igru :shock:
    Sreća pa je kuća prizemnica. Nadam se da mu sa viših katova to nebi palo na pamet. Skužila ga moja mama iz druge sobe kad se pokušavao vratiti ali je prozor izvana viši nego iznutra pa nije mogao. A ja nemajka u istoj sobi spavala k'o top i ništa čula :/

Prije cca mjesec dana kupili baby puder i ostavila ga na prematalici. Nije prošlo ni 10 minuta od povratka doma iz dućana a gospodin je već uspio skužiti puder i prosipati ga CIJELOG po sebi i cijeloj sobi. I onda je takav bijeli došao u dnevnu sobu ostavljajući tragove po cijelom stanu. Nije nam ostalo ništa drugo nego konačno napraviti generalku po stanu

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja je s malo više od godinu dana pronašla zatvoreni jogurt, probušila ga prstićima, maknula poklopac, sjela nasred hodnika i jednu šaku u usta, drugu na pod/ zid/ vrata...

Malac je neki dan završio u WC školjci, jer je baka i deda ne poklope poslije upotrebe, pa ga je zanimalo što ima unutra :bljak: Srećom pa nije otišao dovoljno duboko da se udavi.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ajoj, sad sam skužila da je ovo 3-6
    Ignorirajte.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Najbolje mi je kad dođem u njihovu sobu a ondje smrdiiii po laku za nokte. Prvi puta sam panično gledala po sobi jer sam se uplašila da se negdje razbila bočica. Ispalo je da su uzeli Marijin lak za nokte (koji je dobila od prijateljice za 6. rođendan) i naravno par mojih i CRTALI njima po papiru!!! Kraj valjda tone bojica, flomastera, kemijskih u boji, ljepila sa šljokicama... Ali (citiram) 'lak se tako lijepo sjaji, bolje od ljepila sa šljokicama' . Valjda neće brzo skužiti da su mamine olovke za oči bolje od pastela.
    Zasad mi još nisu ništa bitno zamazali lakom, pa neka ih, nek bar oni koriste kad meni ionako samo stoje.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja sam moje uhvatila pre jedno mesec dana kako od plastelina prave kuglice u koje stavljaju stakleni kamenčić. Ooodmah sam znala šta je - tako mm hrani ribe na Dunavu tj kačamak (ne znam kako vi to zovete, pura valjda, gusta kaša od kukuruznog brašna) u kuglicu i kamenčić unutra da ne pluta. Naravno, hteli su da hrane ribe u akvarijumu ali je pokušaj sasečen malo dalje od korena :/

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

prilična glupost koju je moja cura nedavno napravila je ta da se umirila i odjednom me zove a ja imam šta i vidjeti...dama se popela u kupaoni preko wc-a na veš mašinu i stoji na njoj ,otvorila ormarić i gleda stvarčice i zove "mama dođi me vidjeti" a ja :shock: :shock:

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U principu, uvijek mi je na oku i nije pod utjecajem vrsnjaka...pa se ideja o gluposti ubija u zametku,ali nekad se npr. desi da potrosi cijeli parfem odjednom (you know what I mean..)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jedine dvi nepodopštine koje se sad mogu sjetit je kad je imala negdi oko dvi godine i dohvatila Afr za pranje.
    i zamislila cura da je to šampon
    ali arf-a nije bilo samo na glavi nego i po robi, a i u radijusu od 5 metara oko nje.

druga je da je negdi prije godinu dana, točno prije nego ćemo zatvorit kuću i otići na 3 dana u split, ona odvela mačku u sobu i zatvorila vrata od sobe. naravno da mi nismo skužili ni nju, ni mačku. ne tribam ni govorit kakva nas je soba dočekala i kakva je bila mačka nakon 3 dana i noći, bez hrane i vode, zatvorena u sobi.
    sve što je bilo na krevetu letilo je na kemijsko čišćenje

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja je nedavno namazala sva stakla na balkonskim vratima s kistom umočenim u masnu kremu za ruke

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

AA je još davno (prije 2. rođendana) poskrivećki uzeo tubu crne paste za cipele, otišao na stepenice i veeeelikim kružnim pokretima je razmrljao po zidu.
    Kad sam ga ugledala stala sam bez riječi :shock: , a on će: "Mama je jako iznenađena!"

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš danas, dok ga je baka čuvala

nastavkom za blutooth utiskivao šare u plastelinu

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moja se neku večer (bila je sama dvije minute) uspjela u kadi detaljno namazati sapunom za izvlačenje fleka. Al' ono, temeljito. I nabrzaka je oribam od toga i pitam je li lizala. Kaže da je i pokaže mi kako ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zove nas I u sekinu sobu da vidimo vatromet...
    mi ga otkantamo , misleći da je nešto na tv-u , neki vatromet....
    on uporan da dođemo...
    i imamo što i vidit
    cijelu sobu išarao olovkom , napravio čovjek vatromet

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sebastian se prije par mejseci nazderao paste za zube.

to je izazvalo povracanje i to tako intenzivno da je poceo povracati krv. kako je pastu jeo dok je bio sam u kupaonici nismo zapravo znali sto je sve i koliko pojeo pa smo fino zavrsili na hitnoj u haarlemu, pa kad su ga stabilizirali prebacivali su nas hitnom u amsterdamsku sveucilisnu bolnicu i tamo proveli cijeli dan

izgleda da mu je neka zilica puknula od naprezanja, izvukli smo se bez bil okakvih skopija, samo infuzija da ga oporave od dehidracije jer je poceo gubiti temperaturu od dehidracije

poslje 2 mjeseca nije dao pastom oprati zube

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa
    Moja se neku večer (bila je sama dvije minute) uspjela u kadi detaljno namazati sapunom za izvlačenje fleka. Al' ono, temeljito. I nabrzaka je oribam od toga i pitam je li lizala. Kaže da je i pokaže mi kako ...
    Zbog ovakvih stvari ja sam godinama zaključavala ormarić ispod sudopera. Sad su moji već veliki (i znaju da npr. ne smiju stavljati sapun u usta) pa polako popuštam... Iako, brine me da ne bi i oni koji put došli na ideju da sami rade kemijske pokuse sa sredstvima za čišćenje. Morat ću napraviti reviziju ormarića i maknuti sve potencijalno opasne tvari.

Od gluposti ne mogu spomenuti ništ posebno, ili sam već odavno prestala obraćati pažnju... Mlađi je jednom uresio zid voštanom bojicom (i nakon toga imao terapijsko farbanje zida) a stariji zna kojiput izrezuckati ovo i ono...

Nisu ni blizu mami koja je krojila plahte, radila snijeg od vate, papirića i krpica (moja mama je dobivala fraze), penjala se na jablane i drugo drveće i skitala se po kvartu. Tek sad znam kak je mojoj mami bilo sa mnom... :shock: ... Mama , svaka čast na strpljenju!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mladji je sa 2 ipo godine na Bozic izmedju ostalog dobio i chiccovu malu tapiciranu dasku za wc, malo je paradiro sa daskom kao klobukom na glavi, a onda je prevuko preko usi. nazad nije islo. slijedilo je uru vremena pilanja daske raznim alatima i istovremenog pjevanja u cilju odvlacenja paznje. susjedstvu ovim putem zahvaljujem na svesrdnoj pomoci.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Uh, nisam mogla da se ne javim na ovu temu....
    Nasa E ima mali LCD sa ugradjenim dvd-om u svojoj sobi, i prije mjesec dana zove ona mene u sobu.... Mamaaa, dodji da vidis nesto....
    kad sam usla u sobu odmah sam pala na dupe :shock: :shock:
    A ona ce: " Mama, ja nisam sarala bojicama, ja sam sarala MAKAZAMA"...
    ( sva sretna zato sto ekran nije bio POSARAN)
    Kad sam prstom presla preko ekrana, ostale su mi na prstu one spirale od izrezane plastike. makaze kojima je to uradila su bile one cik-cak za djecu s kojima se moze igrati, tako da ne pomislite da se docepala pravih makaza
    Mjesec dana poslije se dvd pokvario (ne njenom greskom ) pa smo ga morali vratiti nazad na popravku, mozete zamisliti soka kod ljudi kad su vidjeli ekran?? :?
    A mi onako coolerski : " nije problem sa ekranom, nego sa dvd-om. mozete li to srediti? ekran je ok, on radi...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni ide na zivce sto Mejra koristi bracu kao osobnog slugu. Jucer je popodne odspavala a on nije i kada se probudila veli mu onako jos iz kreveta. !Donesi mi tutu, brzo! I on jadnik ode na donji sprat, mora da je bio piskio pa cujem da pere tutu u umivaoniku. Doleti gore sav zapuhan a ona njemu !rekla sam ti brzo, sad sam vec piskila u solju, NOSI TO sad u kupatilo! I donesi mi vode odmah! :shock: :shock: :shock:

(naravno nije donio jer mu ja nisam dala)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj enci prvotno napisa
    mladji je sa 2 ipo godine na Bozic izmedju ostalog dobio i chiccovu malu tapiciranu dasku za wc, malo je paradiro sa daskom kao klobukom na glavi, a onda je prevuko preko usi. nazad nije islo. slijedilo je uru vremena pilanja daske raznim alatima i istovremenog pjevanja u cilju odvlacenja paznje. susjedstvu ovim putem zahvaljujem na svesrdnoj pomoci.
    ovo se identično nama dogodilo na jednom igranju kod jedne mame rode i njezinih klinaca. s vrtnim škarama smo rezali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •