-
mislim da cu jos slijedecih 10 godina uspavljivat djecu.
oko 18:30 kupanje i odjevanje pidzame, pa vecerica i oko 19:15 pranje zubiju i ljubljenje svih ostalih koji jos ne idu u krevet. najprije najmanji, idem s njim u sobu, procitam mu neku knjizicu od 3 strane, ugasim svjetla i otpjevam mu pjesmicu, izljubim, dam mu dudu i njegovog marka pola i izadjem van. pali u 95% slucajeva. onda ami, isto prica, ali po njenom izboru, malo price, grljenja i ljubljenja, neki put pjesmica i sad po novom prica na kazeti ili cd-u, stisne svog rubensa, a ja se lijepo dignem kazem laku noc i odem u db. pali u 98% slucajeva. i na kraju milo, oko 20:30, a kad nema skole i kasnije. on cita sam, ali prije nego zaspi ide tura ljubljenja i mazenja, malo price, a i on u krevetu ima svog golea kojeg tu i tamo zagrli.
ALI od 1 ujutro imamo promenade po kuci
i dodje mi da ih svo troje izbacim na ulicu. ima faza kad je to vise, a ima i faza kad prospavaju do jutra. tjesi me jedino to da ce se jednog dana odselit i imat svoje klince, a ja cu im se samo smjeskat kad mi kazu da su slomljeni i da im djeca ne spavaju po noci. :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma