Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Vinske mušice

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Vinske mušice

Stan mi opsjedaju vinske mušice! drzim voce na šanku i jedna vocka je bila natrula i one su se stvorile. vocke sam se rijesila i nema vise trulih, ali one su svejedno ostale i sto je najbolje od svega mnoze se i mnoze. najvise obitavaju iznad sudopera :/ , no vidim i da su se fino rasprostanile i po prozorima stana. idu mi vec poprilicno na zivce, a nemam pojma kako da ih se rijesim! malo mi je nekak nezgodno da spricam s nekim sredstvom jer su to ipak otrovi. primam sve ideje i svesrdno molim da budu uspjesne

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja muku mučim sa njima već 3 dana. Špricala sam, pokušavala rukom ubiti (a njih je sve više i više) te sam čak i onu spiralu za komarce zapalila ali ništa nije pomoglo kao USISAVAČ.

Jučer sam ih uspjela sve iz kuhinje usisati (neke i u letu) . Usisavač sam stavila na najjače pa je valjda to pomoglo.

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I kod nas su navalile, pa nije li im sada malo prekasno? Maknula sam sve voće iz kuhinje, baš mi smetaju, ali mislim da nema nekog učinkovitog načina da ih se rješim.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Posprejajte s Raidom ili nečim sličnim, ali za leteće insekte (ne za puzajuće).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Slazem se sa usisivacem, kad smo ih imali najvise su se skupljale na prozore i ogledalo u kupatilu.
    Pa sam svako pola sata usisavala dok ih nisam sve pokupila.
    Sretno

A njima nikad nije kasno - rano, stvore se (nekako ) na trulo voce

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jooooooooooojjjjjjjjjj, mene izluđuju već dobra 3 tjedna... i ne znam koliko sam ih već poubijala, al to je prestrašno kak se množe...

uglavnom, sve voće treba staviti u frižider i vani ne ostavljati nikakvu vrstu hrane...te često iznositi smeće...

ja sam ih se jučer praktički riješila i onda moj dragi biserko ostavi komad ušećerene jabuke vani.... :/

i evo ih opet...

ja ih uglavnom dočekam dok se skupe na prozoru, pa ih onda salvetom ubijam...pametnije još nisam smislila

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Usisavac!!! ma bravo :D tog se nisam dosjetila. kad se mali probudi odo ja u napad

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Znači nisam jedina...
    Meni je susjed doneso neko vino i s njim vinske mušice
    Za popi*dit!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

...ajoj., super da ste tu! ja sam optuzila bosiljak u tegli na kuhinjskom prozoru za vinske musice! Skoro je glavom platio! vec sam ga triput drzala iznad kante za smece..uff..ajde, sad mi je lakse, vidim da je opca posast...cim zora svane sutra, usisavac na gotofs, juu, jedva cekam

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Izgleda da je najezda ove sezone. Ni ja ih se ne mogu riješiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •