-
-
I ja muku mučim sa njima već 3 dana. Špricala sam, pokušavala rukom ubiti (a njih je sve više i više) te sam čak i onu spiralu za komarce zapalila ali ništa nije pomoglo kao USISAVAČ.
Jučer sam ih uspjela sve iz kuhinje usisati (neke i u letu) . Usisavač sam stavila na najjače pa je valjda to pomoglo.
-
I kod nas su navalile, pa nije li im sada malo prekasno? Maknula sam sve voće iz kuhinje, baš mi smetaju, ali mislim da nema nekog učinkovitog načina da ih se rješim.
-
Posprejajte s Raidom ili nečim sličnim, ali za leteće insekte (ne za puzajuće).
-
-
jooooooooooojjjjjjjjjj, mene izluđuju već dobra 3 tjedna... i ne znam koliko sam ih već poubijala, al to je prestrašno kak se množe...
uglavnom, sve voće treba staviti u frižider i vani ne ostavljati nikakvu vrstu hrane...te često iznositi smeće...
ja sam ih se jučer praktički riješila i onda moj dragi biserko ostavi komad ušećerene jabuke vani.... :/
i evo ih opet...
ja ih uglavnom dočekam dok se skupe na prozoru, pa ih onda salvetom ubijam...pametnije još nisam smislila
-
Usisavac!!! ma bravo :D tog se nisam dosjetila. kad se mali probudi odo ja u napad
-
-
...ajoj., super da ste tu! ja sam optuzila bosiljak u tegli na kuhinjskom prozoru za vinske musice! Skoro je glavom platio! vec sam ga triput drzala iznad kante za smece..uff..ajde, sad mi je lakse, vidim da je opca posast...cim zora svane sutra, usisavac na gotofs, juu, jedva cekam
-
Izgleda da je najezda ove sezone. Ni ja ih se ne mogu riješiti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma