Evo vec sjedim duugoo za komp.i tražim i tražim o podrigivanju. Evo o cemu se radi.Nas malisan ima 8.5 mj. S 6.mj. smo poceli s dohranom.
Uglavnom kad pojede, jako dugo se podriguje nakon jela.Podrigne se nakon jela ili mu treba vise od pola sata da se podrigne, a potom se podriguje narednih 2h i ide jako tesko.Ne place, ali stenjucka.Najprije su nam govorili da se naguta zraka jer halapljivo jede (iako mi je nevjerojatno da ga se toliko naguta da podriguje 2h)-Sad papamo obrok koji je iskljucivo na žličicu i opet isto. Popapa li mlijeko ili kasicu, ista stvar.
Zadnji obrok papa u 19h,podriguje do otprilike 21h, a zatim spava do 8h.Htjeo bi ranije zaspati, trlja okice, ali mu "zrakić"ne da, pa se rasplače zbog pospanosti.
Kroz dan ga zabavljamo s igrackama, pa mu "odvucemo paznju", pa ga manje gnjavi.
Uskoro imamo sistematski, pa cu ponovo pitati pedijatricu. do sada nam je govorila:"Gledajte,to je tako.Takvo je dijete" Ipak, smo mi roditelji osjetljivi na nasa sunasca i tesko nam je gledati kad ih nesto muci i zelimo im pomoci....
Dok sam vam ovo pisala,prekinuo me je plac.Podigla sam ga, podrignuo se i evo nastavio spavati bez buđenja.Papao je u 19h,zaspao u 20.30,a "zrakić" ga je zagnjavio blizu ponoći.
Naime probali smo s kapima: Bimbi..i sl.njima, pa caj od kumina, komoraca.... sve i svasta...
Molimo za pomoć,misljenje,prijedlog.....Hvala