Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: što dojilja može uzimati za podizanje energije?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno što dojilja može uzimati za podizanje energije?

Ovak nešto mi pod hitno treba jer jedva da izdržim dan, slabo mi je, malaksala sam i klonula, tjednima ne spavam zbog bebe...jel ima što da si pomognem?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

željezo?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni pomaže sok od iscjeđene naranđe, grejpa, mrkve i meda. to mi je kao energetska bomba. popijem ujutro i zaboravim na tešku noć

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

al ak je situacija ozbiljna možda da odeš napravit krvnu sliku, možda si anemična ili ti nekaj fali od vitamina/minerala.
    Inače zdrava, raznolika prehrana, svjež zrak...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Probaj sa zelenom magmom ili zelenom pšenicom. Jako dobro podižu energiju (probala sam zelenu pšenicu, a za zelenu magmu sam čula da je slična stvar). Mislim da je OK za trudnice - trebalo bi biti,ali za svaki slučaj provjeri koje doze smiješ uzimati.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Matična mliječ i željezo, tekuće, čini mi se da se zove Floradin, meni je pomoglo Naravno i svježe napravljeni sokovi, kombinacija agruma i ostalog voća s puno C vitamina

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zelena magma,
    imas prasak, tablete - pa sto ti vise pase

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i provjeri krvnu sliku, neka ti naprave kompl. analizu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i jesi li nakon poroda kontrolirala hormone stitnjace? nekima se znaju poremeztiti vrijednosti?

ipak ti obavi najprije pregled kod dr. pa onda lako kupis vec neki dodatak prehrani

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: što dojilja može uzimati za podizanje energije?

Citiraj Švedica prvotno napisa
    Ovak nešto mi pod hitno treba jer jedva da izdržim dan, slabo mi je, malaksala sam i klonula, tjednima ne spavam zbog bebe...jel ima što da si pomognem?
    Kakav ritam spavanja ima tvoja beba? Sto ti radis kad ona spava? Moja preporuka, nakon sto sam i sama bivala dugo umorna prvih mjeseci, je - spavaj i ti kad i beba. Sve drugo moze cekati.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja koristim zelenu magmu i svakome bih je preporučila. Podiže energiju, jača imunitet, ali moram naglasiti da sam promjene počela primjećivati tek nakon 2-3 mjeseca uzastopne primjene. Pročitaj si na netu o magmi, stavrno je tako, a POTPUNO je prirodna. Mogu je neograničeno dugo (ali ne u neograničenim količinama) koristiti i sasvim mala djeca. Moj Ivan svaki dan traži Zelenu MAMGU.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam na spirulini, ok mi je. A što se podizanja energije tiče, što manje slatkog i rafiniranog, što više složenih ugljikohidrata...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Što je to zapravo zelena magma? I gdje ima za kupit da ne tražim posvuda.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja uzimam Prenatal. Po preporuci Ivanove pedijatrice.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

the bee, zelena magma je prah od lisca mladog jecma, koliko se sjecam, a imas za kupiti u bio&bio, ne znam ima li u biljnim ljekarnama.

meni se na magmu trenutno dize zeludac, tako da nis od toga. spirulinu popijem povremeno, isto kao prenatal i neko zeljezo koje mi je ginic prepisao.

a da imam problema s energijom, imam, velikih. prvo, tlak mi je jako nizak i stalno imam vrtoglavice, imam zahtjevnog 16omjesecnjaka (a do nedavno smo bili on i ja sami, bez tate, na 3. katu bez lifta), jos uvijek dojim.

sad je bolje otkad smo s tatom, mogu i odspavati a i ne moram sve sama, plus to sto smo kat nize .

kavu moram popiti svaki dan (jacobs s mlijekom), jer inace ne mogu ustati, padam instant u nesvijest

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mikka, mi ovih dana ostajemo bez tate, a beba mi ima 2 mj. pa vidim da mi treba nešto da ovo sve izdržim

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nazalost, znam kakva je situacija kod tebe, i bas mi je zao .

izdrzat ces ti to, a kasnije ces biti jaca. mi s foruma smo uvijek tu da te podrzimo, i da si olaksas dusu kad treba. drz se, the bee.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

nacejavaj se zdravom tekućinom,najbolje vodom,možda si dehidrirana iako ne osjećaš.apsolutno napravi krvnu sliku,običnu i spolne i hormone štitnjače,a željezo ti sasvim sigurno neće škoditi (preporučam ferrum lek,dobro iskoristivno,ne interferira sa hranom i lijekovima).može i zelena magma,i svakako iskontroliraj šećer,bilo bi najbolje na opterećenju jer se ovako može zamaskirati.također ti može doći od kralježnice i općenito nekretanja ili krivog položaja pri dojenju takva slabost,pa se probaj i malo opuštati više koliko možeš,možda i blago istezati.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno preparati

Drage moje dame! Svi pripravci kupljni po apotekama imaju najmanje prirodnih sastojaka, tako da najviše od svega toga vi upravo unosite kemiju u svoj organizam, zato su mnogi ti i takvi preparati jeftini. Goldenovi i pyrusovi preparati su skupi iz razloga njihovog načina proizvodnje. Zato birajte!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •