Citiraj mamma san prvotno napisa
Lovro je prvi put sjeo negdje sa 7-8 mjeseci (moram pogledati postove)...ali je zato puzao od 6...

A dileme oko sjedenja...mislim da možeš slobodno pitati Snorki i mene, koje smo bile isfrustrirane što naše bebe ne sjede... Na kraju je ispalo da su naše bebe bebe-puzalice, a ne bebe koje vole sjediti. Lovro i dan danas sjedne jedino ako baš mora...inače je na sve četiri...

Ne forsiraj, beba ima svoj ritam...
mama san super! Baš sam se pitala što je sa mojom bebom (nisam baš nešto jako zabrinuta ono više mi je čudno). Naime cura je prije nekih 10 dana propuzala ali ono za prav. Danas već normalno puže po sobi i pokušava u kuhinju (ima prag malo čudan između). Ja se cijelo vrijeme pitam, a sjedenje? Mislim posjednem ja nju u krilu kada joj idem nešto obući ili ju stavim u hranilicu (ima položaj pod 45) kada ide papati i vidim da zapravo može ali to nije to. Na podu nema šanse da sjedne čim ju približavam prema podu ili krevetu odmah se izvija i postavlja u puzanje. Ja joj stalno govorim da ima nekog velikog crva u guzi i da zbog njega nemože biti na miru . A valjda ću i ja skužiti taj trenutak kad ona sjedi (to će trajati valjda dvije sekunde 8) ). Mislim nije da mi se žuri samo sam iznenađena sa svojim