moj sin je vadio mandule s 4,5 god.a počelo je ovako.Nakon preboljenog 6 šarlaha(u zaraznoj su rekli da je fenomen) i njegova doktorica je odlučila da hitno treba izvadit mandule.Prošli smo sve pretrage uključujući i anesteziologa koji nam je dao zeleno svijetlo za operaciju.došli smo u bolnicu i sestra mi je rekla da primim djete u krilo nakon čega mu je dala neku tekučinu da popije(neznam točno o kojoj otopini se radi),nakon 5 min.mi je sin rekao da mora piškit i tako sam ga odnjela na wc.kad sam htjela da stane na noge gubio je ravnotežu i počeo je padat.sestra ga je uzela i rekla mi da je počela anestezija djelovat.odnjela ga je u salu a ja sam čekala u hodniku.u par navrata sam ga čula ali to je bio plač kad je već sve bilo gotovo.nakon 1 sat stavili su ga u sobu i pustili mene k njemu.probudio se i bio je žedan ali ništa nije smio pit jer bi povračao.cijeli dan sam bila s njim jedino navečer za spavanje mi to nisu dopustili ali bio je u sobi s dva odrasla čovijeka koja su mi rekli da je bio super.drugo jutro je išao kući i morao je nositi onu masku na licu zbog nekih virusa ili bakterija.oparavak je trajao tjedan dana.