L.mama, ono sto ff-ejca zbunjuje je plodna sluz koju si unijela nakon porasta temperature...probaj sta ce biti kad maknes watery i eggwhite sluz, jer nakon odnosa i nisi sigurna je li bas plodna sluz ili khm...neka druga![]()
L.mama, ono sto ff-ejca zbunjuje je plodna sluz koju si unijela nakon porasta temperature...probaj sta ce biti kad maknes watery i eggwhite sluz, jer nakon odnosa i nisi sigurna je li bas plodna sluz ili khm...neka druga![]()
a72 prvotno napisa
Imaš pravo. Maknula sam. I suzio je plodno razdoblje na ono što se i meni čini logičnim. Nema i dalje nikakve linije koja bi označila O, ali nema veze. Bitno da ja znam.![]()
Hvala! :D
Kod mene jos nista sto bi bilo moguce objaviti kao lijepu vijest...
na testu isto kao i jucer, prije nista nego nesto, nije se pojavila jaca crtica koju sam ocekivala...![]()
BT mi se cini preniska za 10 DPO ( ili mi topl. ne radi kako treba - star je vec godinu dana)
Ja ti nisam neki expert u čitanju FF-a, ali možda ti je temperatura niska zbog implantacije (cure tu neke spominju implantacijski dip). 10 dan nije prekasno za implantaciju. Zato su ti i testovi negativni. Moraš još čekati. Temperatura od 36,6 ti je dosta viša od one u prvoj fazi ciklusa pa ja mislim da ima još veeelike šanse. :DPepe2 prvotno napisa
Pepe ~~~~~~~~~~~~~~da je implatacija, ja isto mislim da je to vrlo lako moguće, temp se dobro drži
Da li je koja od vas imala o a da nije temp porasla :?
Ja sam imala plodnu sluz, čak i tragove sukrvice na toaletnom papiru, ovulacijsku bol, ali temp raste 2 dana i onda padne, baš sam zbunjena, ima netko ovakva iskustva :/
Pepe~~~~~~~~~~~~~~~~leloX prvotno napisa
LeloX, to se točno meni dogodilo. Ako pogledaš moj graf, 4.3. sam mogla O. Imala sam sve ove simptome koje ti spominješ osim sukrvice i ovjerena sam bila da je to to. Počela mi je rasti temperatura i nakon dva dana (8.3.) padne. FF mi zato niti nije označio O na 4.3. jer moraju temperature rasti tri dana zaredom.
Ja se nadam da ipak ima šanse i da je ono bila ovulacija.
Ja sam isto nekako uvjerena da mi je o bila, nisam davno imala ovoliko sluzi kao ovaj mjesec, a i obično nemam sukrvicu u vrijeme o, imala sam je samo jednom do sada, inače sam malo pod stresom i pritiskom ovih dana pa ne znam je li to može utjecati na temp. Prebacila bi graf ali ne znam kako, gdje ga trebam kopirati, ma nema veze.
Joj neka se uhvati ovaj mjesec barem jednoj od nas dvije pa da potvrdimo da je bila o, mislim da je to jedini način![]()
Ajde probaj ovako: na ekranu gdje ti je nacrtan graf ili što već imaš otvoreno s lijeve strane je izbornik. Odeš na sharing pa Home page setup pa negdje dolje na novootvorenom ekranu mora pisati Create home page ili slično. Kompjuter ti tad da URL adresu koju možeš staviti i u svoj potpis.leloX prvotno napisa
Voljela bih vidjeti tvoj graf...
Ako ti ne uspije, možemo i preko pp pa ću ti probat pomoći.
Pa što jednoj! Obje ćemo mi, vidjet ćeš.leloX prvotno napisa
![]()
Daj Bože da bude tako, ja baš nekako vjerujem da hoće
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nas
Treba pokriti one o koje pokazuje graf, i koje mi mislimo da jesu, ovaj ciklus muževima nema mira![]()
Non stop plodni dani
8)leloX prvotno napisa
Ne znam više tko zaslužuje da mu se podigne spomenik: mi ili naši muževi?![]()
LeloX i Pepe2, kak ste danas?
Meni je FF potpuno promijenio graf jer mi je danas treći dan neprekidno povišena temperatura i pomaknuo mi je dan ovulacije.
Ja se nadam da sam ipak ja u pravu.![]()
meni temperatura bas "zamrzla " na 36.6....pomislila bih da je toplomjer riknuo da nevecer ne mjerim 37.00..... :?
Danas evo opet raste, viditi ćemo ujutro što će biti, L.Mama možda ti nakon te o ostane visoka temp, glavno da je ona tu, pokušaj je uhvatiti![]()
L. mama vidim ja da tvoj graf super napreduje.
Moja temp je jutros opet porasla, ako i sutra bude tako mislim da će mi graf označiti o jer će to biti 3 dan da je u porastu, mada se ja osjećam kao da je prošla.