Citiraj montenegrina prvotno napisa
Napisala sam, ranije jutros, post o tome kako mi se pojavio spotting, al je nestao bez traga. Nije mi jasno kome je smetao moj post i zasto je skinut. POslala sam pp moderatorici al ocigledno nece da odgovori.

montenegrina, post ti je izbrisan vjerojatno zbog toga sto na temu spottinga ima vec puno napisanog. To bi ti vec odmah morala pretpostaviti, kao i znati da prvo treba upotrijebiti Pretraznik, vidjeti sta ima vec sve napisano u vezi onoga sto te zanima, a ako ti jos uvijek nesto nije jasno, onda svoje pitanje ukljuciti na jednu od postojecih tema i tek nakon svega toga mozes eventualno otvoriti novu temu...

Moderatorima se ocito vise neda ponavljati uvijek iste stvari pa onda ono sto smatraju suvisnim brisu bez ikakvog objasnjenja, a ti sebi mozes samo misliti gdje si pogresila.

Ja osobno mislim da to nije u redu i da je educirati nove korisnike isto tako posao moderatora kao i moderiranje samo.

A sto se tvog spottinga tice, prema onome sto govoris, meni se cini da se ipak radi samo o predmenstruacijskom i nazalost ne o implatacijskom spottingu. Iako ti je tek 22 DC, ako je O bila 10 DC, onda je to vec 12 DPO, sto je sasvim normalan period za zavrsetak lutealne faze.