-
Mi imamo pramette... cuj ona ti imaju za izvuci nekakve kuke na koje se moze montirati AS, ali ne bi bas bila sigurna da mozes i kosaru...
Meni je pramette "kosara" bila sasvim dobra... ravna je i stavila sam tanku spuzvicu (kao neki mini madrac) preko da bude jos malo tvrdje i toplije... beba se rodila u 1. mj
Doduse nije se bas volila prevec voziti pa smo brzo zavrsili u slingu ali meni je kod pramette (osim cijene) bilo super i to sto je sve u 1 komadu, nije da sad imam jos kosaru negdje na ormaru (ne znam di bi ju stavila)... i posebno to sto se i kad je okrenuta kao kosara moze sklopiti u kisobran... doduse nesto su veca nego kad se sklope iz sjedeceg, ali ne znacajno...
Uz to smo kupili primo viaggio tri fix i isofix bazu...
veliki plus te AS mi je sto ima kopcanje u 5 tocaka... znaci remen ide bebi preko ramena ali i preko nogica (sto npr u vecini maxi cosi AS nema i meni se zato cine puno nesigurnije ), drugi plus je sto je puno veca od one stare sjedalice i stvarno se vecina beba moze voziti do 11-12 kg (kad su vec tako veliki treba ih povuci malo za nogice tada da utonu sto vise i da im glavica bude 2 cm od ruba)
minus te AS je da je strma za malu bebicu, barem se meni tako cinila, ali zato smo curku u njima vozili sve do 11,5 kg i kad je vec lijepo hodala... tek tada smo presli u 9-18kg
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma