Mi imamo PP pliko P3 i zadovoljna sam, lako se montiraju, sklapaju, rasklapaju. Preživjela su vožnje po najgorem makadamu, po kamenim uličicama istarskih gradića i najneravnije terene koje ne možete zamisliti i savršeno funkcioniraju

Navetta je super, s njom sam prezadovoljna. Kao što su cure već navele, beba u njoj lijepo leži, može ju se zaštititi od sunca, vjetra i kiše. Ispočetka mi je izgledala ogromna a beba u njoj sićušna, ali ispostavilo se da je beba narasla kao gljiva poslije kiše tako da će nam očito trajati do maximalno bebinih 5 mjeseci jer nam je beba sada s 4,5 mjeseca već toliko velika da skoro skroz popuni prostor Navette.
I što je najzanimljivije, Yaris ima strašno mali prtljažnik, a u njega strpam i kolica i Navettu , tako da nije to tako glomazno kako se isprva čini.

S autosjedalicom nisam baš zadovoljna, izgleda mi dosta neudobno i glomazno, teška je za nošenje, tako da ju imamo montiranu stalno u autu na bazi i ne vadimo ju iz auta. Muž non stop nešto gunđa kako je loše napravljena jer se kao remeni nejednako zatežu. Osim toga, nedostaje mi to što kad je beba bila manja morali smo joj glavicu okružiti tetra pelenom, da joj se ne miče, jer ova sjedalica nema štitnike za glavu.
Da kupujem ponovo, vjerojatno bi kupila neku autosjedalicu van ovog 3u1 modela i to nekog drugog proizvođača, jer sam vidjela neke koje mi izgledaju puno udobnije i koje nisu tako glomazne.

Sportska kolica ćemo montirati sad za more, možda bi zgodnije bilo da bebu možemo okrenuti i prema sebi još nekih mjesec dana, ali ništa strašno, ima prozor kroz koji vidimo bebu sa zadnje strane
I tako je stašno radoznala tako da joj odgovara da može gledati van Sad više niti ne želi ležati nego se non stop diže u neki polusjedeći položaj, pa ćemo joj uzglavlje vjerojatno podići na prvu razinu.