-
ja imam pp switch. super zadovoljna. tin gleda prema meni dok npr spava a kad se budi onda ga okrenem van da vidi malo što ima. košara ispod kolica je dovoljno velika za kupovinu, kolica su stabilna, može se podesiti visina ručki (mm je visok pa mi je to bilo jako bitno),
-
e sad, bilo bi idealno da se switch switch-a okretanjem ručki, a ne cijelog sjedišta
..mi se vozimo u Pliko P3 koji nema mogućnost okretanja i da ponovo kupujem kolica, definitivno bi uzela switch model. naša beba je s otprilike 6 mjeseci prerasla košaru i u kišobran-kolicima (u nultom položaju) je bila nezadovoljna jer nije gledala prema nama..tek kad je počela samostalno sjediti (oko 9 mj) se htjela voziti prema naprijed i konkretnije otkrivati svijet. drugi razlog za switch je mogućnost okretanja s obzirom na vremenske uvjete (vjetar, sunce..)
-
I ja imam nova PP pliko P3 i prezadovoljna sam njima. Lagana su i super su pokretljiva. Kupila ih u Sloveniji 305,00 Eura +torba 45,00 Eura (ili 40,00). Sa povratom DDVa me došlo oko 800 kn jeftinije nego kod nas. Nemam switch i ne treba mi. Mala se sa 5 mjeseci preselila u ta kolica i preporodila se. Pogled na mene joj uopće nije trebao
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma