-
Astma???
Drage mame, trebam pomoć...
Nekak sam sva zbrkana pa ne znam uopće od kud da krenem pisati da obuhvatim sve i da bude kratko i jasno..
Otprilike ovako: vratili smo se prije 2 sata od pedijatra s Flixotide inhalerom... R. dosta kašlje i u biti smo ovo sad išli na kontrolu jer je prije 15-tak dana dobio antibiotik (isto kašalj) koji je popio prošli ponedjeljak... Kašalj mu se bio smirio na koja 4 dana, i kak je ponovo krenuo u vrtić, vratio se i kašalj (u vrtić smo krenuli prije mjesec i pol)... Temperatura 37, samo kašalj i to dosta jak... I sad, veli meni pedijatrica da je grlo malo crveno, virusno, a i da bi kašalj bio virusni jer sad svi imaju tu kašalj-virozu... I dala je ona nama Flixotide da mu kao malo olakšaju kašalj i disanje... Inače R. je i alergičar, Ige 975, radili smo mu daaavno kožne testove na nutritivne elemente i alergičan je na jaja, kravlje mlijeko, banane itd... Nismo radili korove, grinje i ostalo...
Nikad prije se nisam susrela s Flixotide inhalerom, nisam pojma imala kaj to je pa nisam ni pitala pedijatricu odmah zakaj smo to dobili... I neugodno sam se iznenadila kad sam pročitala da je to lijek za ublažavanje simptoma astme, a meni ona ni jednom jedinom riječi nije spomenula da bi moje dijete imalo astmu (mada sam ja i sama svjesna da imamo veelike šanse za to
)...
Ono kaj mene zanima sad je savjet, dal da ja njemu dajem taj Flixotide s obzirom da mi niko nije potvrdio niti spomenuo da bi mi dijete moglo imati astmu (jer je to ipak kortikosteroid)... Jel' uopće ima smisla davati djetetu kortikosteroid zato jer on MOŽDA ima astmu; i u slučaju da je to fakat viroza kak je pedijatrica meni i rekla, dal' bi njemu moglo biti lakše
od tog lijeka jer djeluje kao protuupalno...
Ne znam ni sama kaj da napravim, pomagajte, dajte neki pametan savjet please...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma