-
Osoblje foruma
tko dijeli injekcije po kucama u zg? :)
mama mi sutra ujutro treba primiti injekciju, postoji li neka sluzba koju mozes nazvati pa da je dodje bocnuti (ona inace nije iz zg, nema tu svoju doktoricu)
-
nadji privatnu patronazu.
-
Osoblje foruma
-
-
Osoblje foruma
Ili odite u dom zdravlja. Ili na hitnu.
-
Možeš se dogovoriti s patronažnom u svome domu zdravlja da dođe do vas ili da tvoja mama ode tamo. Ili kod sestre u ambulanti gdje inače ideš. Vjerojatno ti mama ima ampulu s lijekom koji treba dobiti pa ne bi trebao biti problem.
-
trebalo bi funkcionirat tako da joj dr. opce prakse da pribor i da neradnim danima ide u dezurnu ambulantu a prek tjedna tamo di je upisana...
privatno...neznam bas...u manjim gradovima....
a cuj...oko 50 kn po inekciji...ovisi koja...jer u biti nitko ti nebi smio bez nadzora dr..
ja svojim susjedima dam dok im treba ali prije toga trazim dozvolu dr....
-
Koliko mi je poznato, ne trebaš nikakvu "privatnu patronažu" (kaj to uopće postoji?), nego nazoveš u dom zdravlja kojemu pripadaš po mjestu stanovanja i tražiš patronažnu službu, a onda se s njima sve dogovoriš. Moraš zvati prije devet (najbolje što ranije, već oko osam) jer sestre kasnije izlaze na teren tj. u obilaske pacijenata i teško ih je uloviti.
-
Laboratorij Brayer ima sestru koja dolazi kod kuce vaditi krv, mozda daje i injekcije.
-
Ustanova Medeor - imaju sestre i fizikalnu, mislim da idu po kućama dati injekcije - vidi na www.medeor.hr. Isto tako i ustanova Zorica - http://www.zu-zorica.hr, obje pružaju njegu u kući (davanje infuzija i prepisane terapije), tako da mislim da se možete dogovoriti za injekcije.
-
patronažne ne daju injekcije u kući, jednino ako će vam to napraviti netko iz usluge
najbolje je da odeš kod svoje dr. opće prakse da ti mama kod njih dobije injekciju, a ako to treba biti baš u kući, možda preko neke ustanove za njegu u kući, npr. Domnius, Čorluka...njihove sestre izlaze na teren, ako budu htjele dati, u pravilu injekcije daju samo liječnici.
-
Osoblje foruma
-
kada sam ja primala injekcije a zapao me vikend, samo sam otišla u dežurnu ambulantu.
-
Patronažna u kvartu moje mame daje injekciju u kući ako se s njom ili s liječnicom opće prakse dogovoriš. Također se može doći k njima između 8 i 9 ujutro kad su u amubulanti da ti daju injekciju, a vikendom je MM išao u dežurnu ambulantu kad je primao penicilin zbog neke opake angine.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma