Pa sad kužim ( Anna je prošle godine navršila 5 godina) zašto je moja svekrva poludila i kad bolje razmislim već nas terorizira par mjeseci. Neki dan je sva tajanstvena došla meni u ured radi nečeg važnog i naravno počela s logopedom i pri tom se umalo rasplakala.
...i zato mi je došla u ured...da joj dozvolim da mi terorizira dijete...

Logopedi nemojte mi zamjeriti, ali imam višemjesečnu averziju na spominjanje logopeda.

Zašto su baš tu famoznu 5 godinu izabrali kao korijensku za doživotno usvajanje krivog izgovora pojedinih slova ....ne znam, ali ako su to miriše na onu "dojenje i 6 mjeseci", a miriše mi hrpa toga u "ispravljanju krivoga" onda ću ja rađe uz pomoć kućne radinosti pričekati još s logopedom jer vidim da dijete dotjeruje svoj govor svaki dan pa i iza petog rođendana, a pošto je moja svekrva teški perfekcionist u uređenju svog i tuđeg života njoj je svaki Annin napredak slabo mjerljiv jer ona mjeri Annin izgovor svojim izgovorom i u stanju je da Annu maltretira danonoćno samo da Annu ne bi kako ona to kaže "druga djeca maltretirala tj. zezala u školi".

Ali ovo je svakako dobro znati koji su logopedi u Zagrebu na cijeni.