Nas Leon je sada napunio 7 mjeseci i tezak je 9 kg. Jos uvijek ga vozimo u nosiljki/AS Jane Carera Matrix Pro i vozimo ga u lezecem polozaju. Ne mogu reci da smo nekaj posebno zadovoljni jer mi se ne cini da je ta AS nekaj sigurna. Inace kada se podigne naslon u njoj se moze voziti beba do 13 kg. Ne svidja mi se previse jer je nosiljka uska i cini se neudobna. Zao mi je kaj smo opce kupili ta kolica. Citala sam da te kombinirane nosilje/AS bas i nisu nekaj dobroga. Razmisljamo da malome kupimo neku drugu. Citam sve forume ali iskreno vise nemam pojma kaj je dobro a kaj nije. Isofix ili ne? Koji su modeli fakat sigurni? Inace vozimo Opel Corsu. Cula sam i da je jako vazno kakav je autic jer ne sjeda svaka AS kak treba u svaki model auta. Totalno sam IZBLESIRANA i vise ne znam kaj da kupimo. Ljubazno molimo iskrenu i realnu sugestiju.
Puno pozdrava od zabrinutih roditelja

Odgovori s citatom
Mislila sam da se to kupi kad se kupi AS. U lezecem polozaju je zato jer uglavnom zaspi cim motor zabrunda. Ali sada vise nema smisla da nam ovak veliki lezi. Prvo nam je dijete pa smo se bojali vec prije metnuti ga u sjedeci polozaj. Brinuli smo radi kicme. :/ . Pedijatrica nam je rekla da dokle god dijete samostalno ne sjedi da neka bude u ravnom. Jos nije siguran i klati se ali sada je poceo traziti da sjedi uz pridrzavanje.