-
draga sve sam rjeđe na forumu a pogađate i zašto.
Moji su sad 13 mjeseci, još ne hodaju, nego pužu i ja dnevno imam vremena cca pola sata, pa sad mogu birati da li sude srediti ili internet ili leći... dok se ja odlučim oni se probudili
Umorne smo ti sve mame duplića, ali eto kad su djeca zdrava ne damo da nas savlada umor i loše raspoloženje, u njima pronalazimo dodatne atome snage da uzdržimo.
Mi smo imali curu koja je dolazila svaki dan 8-12h, kuhala nam i pospremala, i plaćali smo je samo 1200kn....danas sam sigurna da ju je sam Bog poslao, jer bez nje ne bismo preživjeli. Otišla je kad su imali 10,5 mjeseci(udala se). Pokušali smo ponovo naći ali to je bila nemoguća misija, pa smo odustali(svi su tražili daleko više novaca, i nisu baš rado pristajali na kuhanje).
Ovako ti je kod nas: ne pegla se više ništa, uključujući i odjeću za bebe. Muž si sam opegla poneku košulju, a većina stvari nam je takva da ju ne treba peglati. Svaku večer usisa dnevni boravak i ne baš svaku oriba.
Ja skuham ručak i cijeli dan s njima pune ruke posla. Poslije posla je i muž i starija curica oko ovih dvoje hahara, da bi ja npr. raširila robu na sušilo ili složila onu sa sušila. Inače nam 2 sušila glume ormar, u zadnje vrijeme se oblačimo direktno sa sušila.
I da, naravno da već dugo idemo spavati u 21:00h kad i oni odu
Ovo ti sve pišem samo da skužiš da se moraš oprostiti od nekih navika npr. gledanja tv-a ili super uredne kuće
Drži se
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma