Citiraj Gemini prvotno napisa
draga sve sam rjeđe na forumu a pogađate i zašto.
kao da si napisala moje riječi!
dakle, kod nas situacija prilično slična kao kod gemini, s tim da ja još i radim na pola radnog vremena, pa su dečki do 14.30h u jaslicama, što znači da kad dojurim doma s posla i nabrzinu nesto skuham trcim po njih.
sto se tice kucne urednosti postala sam prilicno fleksibilna, pa kad uhvatim kakvu minutu nabrzinu stogod obrisem, operem, poslozim i to je to. usisavanje i pranje podova kao i kod gemini svaku vecer kad decki pozaspu.
ja nisam imala nikakvu pomoc, cijelo vrijeme sam bila sama s njima i zaista bi mi bilo dobro doslo barem sat, dva tokom tjedna da se malo odmaknem i radim nesto drugo (ili spavam), ali eto prilike nisu dozvoljavale.
gledanje tv-a, odmaranja uz knjigu, novinu i sl. se i ne sjecam.
ipak, kad usporedim ovaj sad period s onim dok su bili skroz male bebe i dok su prohodavali (ajooj) cini mi se malo lakse, jer barem se povremeno sami zabave na 5,10minuta. jedini problem je taj sto se umor nagomilava i nagomilava, pa ako i postaje lakse nismo to u stanju primjetiti.
nasi su poceli spavati cijelu noc s nekih 9,10 mjeseci i to nas je spasilo. naravno, ima noci kad se bude, pa prvo prebacujemo jednog, pa zatim drugog, pa se vrpolje, penju po nama i sl.ali ajde bar se ne hranimo i ne placemo neutjesno.

drz'te se, sve to brzo prodje, a zaista je najvaznije da us zdravi i veseli jer onda se sve da izdrzati!