Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kako se riješiti plinova?

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Kako se riješiti plinova?

Završila sam danas na hitnoj na SD zbog kontrakcija i bolova u donjem dijelu trbuha. Sva sreća sve je u redu, zatvorena sam i ctg nije zabilježio trudove.
    Osim BH kontrakcija za koje su mi prepisali mirovanje i magnezij, rekli su da ta bol može biti i od plinova (nemam problema sa stolicom).
    Zanima me s čime si mogu pomoći da se riješim plinova, ako je ta bol povezana uz njih (iako nisam primjetila do sada da me nešto posebno muče)?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

postoji onaj neki crni ugljen u apotekama, al nemam pojma dal je to ok u trudnoći. Treba provjeriti, ali ne sumnjam da će se naći netko tko zna

Sanjica avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Možda Prolife kapsule? To bi trebalo biti potpuno neškodljivo i vrlo brzo uspostavlja ravnotežu crijevne flore...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja sam probala sa čajem od mente,pomogne malo,al mi je mij doc rekao da ću s tim imat problema cijelu trudnoću,a imam baš velikih problema zbog plinova i bolove

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne znam da li će tebi pomoči, ali mene je spasio Bioaktiv (jogurt), pila sam ga svako jutro čim bi se probudila (o,33 dcl) i nestali vjetrovi, nestalo napuhivanja, jela sam sve moguće mahunarke cijelu trudnoću i uopće se više nisam napuhivala.
    Inače od kada pamtim imam problema s napuhivanjem i strašnim bolovima, nekoliko puta sam i završila na hitnoj nakon što bih pojela mahunarke. Obavila sve pretrage, sve super. I evo i sad pijem Bioaktiv i napuhivanja i vjetrova, hvala Bogu, više nema. :D
    Probaj, ne može štetiti, a i pomaže crijevnoj i vaginalnoj flori.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •