-
Kako se riješiti plinova?
Završila sam danas na hitnoj na SD zbog kontrakcija i bolova u donjem dijelu trbuha. Sva sreća sve je u redu, zatvorena sam i ctg nije zabilježio trudove.
Osim BH kontrakcija za koje su mi prepisali mirovanje i magnezij, rekli su da ta bol može biti i od plinova (nemam problema sa stolicom).
Zanima me s čime si mogu pomoći da se riješim plinova, ako je ta bol povezana uz njih (iako nisam primjetila do sada da me nešto posebno muče)?
-
postoji onaj neki crni ugljen u apotekama, al nemam pojma dal je to ok u trudnoći. Treba provjeriti, ali ne sumnjam da će se naći netko tko zna
-
Možda Prolife kapsule? To bi trebalo biti potpuno neškodljivo i vrlo brzo uspostavlja ravnotežu crijevne flore...
-
ja sam probala sa čajem od mente,pomogne malo,al mi je mij doc rekao da ću s tim imat problema cijelu trudnoću,a imam baš velikih problema zbog plinova i bolove
-
Ne znam da li će tebi pomoči, ali mene je spasio Bioaktiv (jogurt), pila sam ga svako jutro čim bi se probudila (o,33 dcl) i nestali vjetrovi, nestalo napuhivanja, jela sam sve moguće mahunarke cijelu trudnoću i uopće se više nisam napuhivala.
Inače od kada pamtim imam problema s napuhivanjem i strašnim bolovima, nekoliko puta sam i završila na hitnoj nakon što bih pojela mahunarke. Obavila sve pretrage, sve super. I evo i sad pijem Bioaktiv i napuhivanja i vjetrova, hvala Bogu, više nema. :D
Probaj, ne može štetiti, a i pomaže crijevnoj i vaginalnoj flori.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma