Drage srodnice teme AIH
Može li mi netko odgovoriti što dr. L. znači ta "domaća zadaća" ?
Imam već jednog sinčeka 9 god koji već žudi za bratom ili sestrom ali mama i tata već 9 godina ništa ne mogu napraviti. Kod mame je sve ok a kod tate je je operacija varikokele uspjela i spermići su sada ok, ali se ništa nije dešavalo već godinu dana prirodnim putem.
Naime ja sam bila na svojoj prvoj AIH 17.10.2007. nažalost nije uspjela, pa si sada tražim razloge zbog čega nije. Kako sam bila zbunjena ko da se prvi put trebam "keksati" mislim da pola toga što su mi rekli nisam razumjela. Možda i jesam ali sada kako sad tražim razloge neuspjeha...
Kako je sve proteklo: 3 d M Clomifen 5 dana, onda stoperica Choragena , AIH 16.10.prvi put pa sutradan opet, dobila sam Utrogestan-vag. 2 tjedna.
Dr.L. je rekao kroz priču da imamo domaću zadaću ali ja to baš nisam shvatila pa sam prešla preko toga. Mi jadni smo se mučili 2 tjedna bez odnosa jer sam se ja bojala da će to nešto škoditi -glupi smo bili. Tek sam poslije čitajući vaše teme možda shvatila da je domaća zadaća ustvari "keks". Valjda ćemo idući mjesec uspjeti.