Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: domaća zadaća ala DL

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno domaća zadaća ala DL

Drage srodnice teme AIH
    Može li mi netko odgovoriti što dr. L. znači ta "domaća zadaća" ?
    Imam već jednog sinčeka 9 god koji već žudi za bratom ili sestrom ali mama i tata već 9 godina ništa ne mogu napraviti. Kod mame je sve ok a kod tate je je operacija varikokele uspjela i spermići su sada ok, ali se ništa nije dešavalo već godinu dana prirodnim putem.
    Naime ja sam bila na svojoj prvoj AIH 17.10.2007. nažalost nije uspjela, pa si sada tražim razloge zbog čega nije. Kako sam bila zbunjena ko da se prvi put trebam "keksati" mislim da pola toga što su mi rekli nisam razumjela. Možda i jesam ali sada kako sad tražim razloge neuspjeha...
    Kako je sve proteklo: 3 d M Clomifen 5 dana, onda stoperica Choragena , AIH 16.10.prvi put pa sutradan opet, dobila sam Utrogestan-vag. 2 tjedna.
    Dr.L. je rekao kroz priču da imamo domaću zadaću ali ja to baš nisam shvatila pa sam prešla preko toga. Mi jadni smo se mučili 2 tjedna bez odnosa jer sam se ja bojala da će to nešto škoditi -glupi smo bili. Tek sam poslije čitajući vaše teme možda shvatila da je domaća zadaća ustvari "keks". Valjda ćemo idući mjesec uspjeti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dobro si naslutila domaća zadaća su bračne dužnosti u krevetu na dobri stari prirodni način

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

milo dijete, ti si ustvari zločesto dijete... ne radiš domaće zadaće, morat češ dobit packe, pa ćeš slijedeći puta biti vrijednija
    Sretno i da idući ciklus bude zadaća za peticu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: domaća zadaća ala DL

Citiraj milo djete prvotno napisa
    Dr.L. je rekao kroz priču da imamo domaću zadaću ali ja to baš nisam shvatila pa sam prešla preko toga. Mi jadni smo se mučili 2 tjedna bez odnosa jer sam se ja bojala da će to nešto škoditi -glupi smo bili. Tek sam poslije čitajući vaše teme možda shvatila da je domaća zadaća ustvari "keks". Valjda ćemo idući mjesec uspjeti.
    Milo dijete, . Koji krasan nick. Daklem "domaća zadaća" a la dr. Lučinger znači - "seks doma". A propos toga, "odnos", ne znači samo "odnos tj. penetraciju", već i "orgazam u sam svoj majstor stilu".

Ovako ti stvar ide, sumnjam da si sad puno zezla jer taj seks doma je za podebljat stvar ako slučajno folikul pukne prije. Oni obično savjetuju seks doma prije AIH-a. Mislim da se poslije ne seksa (ali to sam zaboravila više).

Npr. poslije IVF-a se npr. ne smije seksati niti imati orgazam (ja sam to da se ne smije imat orgazam shvatila nakon 6 godina u MPO-u pa se ništa ne srami, i to sam shvatila isto nakon jednog posta forumašice Maxime koja je opisivala upute od prof. Vlaisavljevića iz Maribora, jer je dr. Lučinger uvijek govorio "odnos" - a briga mene za "odnos", kad mogu "sam svoj majstor"). Čak štoviše, kako ja prije menge a tijekom "kulminacije" imam grčeve tako sam testirala prije bete hoće li mi doći ili ne i je li uspilo ili ne - mislila sam da sam "on the safe side", bitno da nema "odnosa" . Oni te pažljivo i nakon transfera gledaju vaginalnom sondom i to izbjegavaju pa sam ja mislila da ako nema "ulaza", it's OK. Evo ga, urbi et orbi, kako sam pak ja krivo mislila sve ove godine.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Oni obično savjetuju seks doma prije AIH-a. Mislim da se poslije ne seksa (ali to sam zaboravila više).
    Nama su domaću zadaću dali i prije i poslije AIH

Datum pristupanja
    Nov 2005

Nije preporučljivo prije AIH ako su slabi plivači, trebalo bi zadnji đir bacit 2-3 dana ranije da se "nakupi materijala" - dakle, apstinira se koji dan prije. "Domaća zadaća" ide poslije, čak i ako je folikul puknuo, da se prikupi što više ekipe i poveća šansa.

Citiraj ina33 prvotno napisa
    "odnos", ne znači samo "odnos tj. penetraciju", već i "orgazam u sam svoj majstor stilu".
    a najbolja je kombinacija - kontrakcije maternice pri orgazmu pomažu putnicima da brže stignu na cilj
    (to je iz one priče spajanja ugodnog s korisnim )

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno domaća zadaća a la dr.L.

Hvala cure sad mi je malo jasnije. Da sam Vam pisala u subotu možda vas ionako ne bih shvatila jer sam bila previše tupa od razočarenja. Punim baterije za prosinac, pa se nadam da ćemo uspjeti. Sretno svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •