Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: didaktičke igračke vs moje dijete

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno didaktičke igračke vs moje dijete

Kako vi stojite sa did. igračkama? Evo, jučer napunili 10 mj., imamo par tih po p.s.-u igračaka, ali one uopće nisu zanimljive... Npr. ima nekakvu piramidicu (u obliku cvijeta) u koju se na vrhu ubaci loptica, pa to svira i lepeće listovima. E, sad, meni je igračka ZAKON, a on.. ruši i poslije žvače.. Pokazivali smo što treba gdje, ali on to jednostavno neće/ne kuži/nije mu zanmljivo. MOm malom je najbitniji okus igračke.. Jel se to i vama događa? I jesu li takve igračkice samo bacanje novaca, kao što kaže mm, ili je moje dijete, hmm, neprilagođeno ???

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mi imamo taj cvijet i jedino sto je sada fora na njemu su loptice koje lete na sve strane, samo ne tamo gdje bi trebale.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da, Suzana, nasreću imaju ugodan zvuk po pločicama Mnen zanima, šo inače mislite otim igračka, jesu li nam djeca još premala da bise"konstruktivno"igrala s tim igračkama? Od svih igračaka, daljinski je nummero uno!

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nama su najbolje igračke home made gluposti. Kuhače, lonci, tave, boce svih oblika i veličina. Materijali dok mama šiva... mmmmm... psi i njihove oooogromne cape... uši...
    Šljiviš didaktiku, nek' dijete radi što hoće.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bublić prvotno napisa
    ... jesu li nam djeca još premala da bise"konstruktivno"igrala s tim igračkama?...
    da.
    ali bit ce zanimljive kasnije.
    za sada treba nesto sto se moze gristi, cime se moze lupati i za cim se moze puzati.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa
    Nama su najbolje igračke home made gluposti. Kuhače, lonci, tave, boce svih oblika i veličina.
    Šljiviš didaktiku, nek' dijete radi što hoće.
    X
    najdraža joj ej lopta, autić, tijesto za kruh, metlica i lopatica ...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

to su igracke za stariju djecu, ali proizvodac ce napisati bilo sto, samo da razvuce dobnu granicu. amkar vjerujem dca ima djece koje ce se time igrati u mladoj dobi, ali to svakako nije prosjek.

didakticku svrhu moze ispuniti i neka stvar iz domacinstva, tako da ja svakako nemam namjeru trositi puste novce na nazovi didakticke igracke. nama su se najdidakticnije pokazale karte crni petar, a paket kosta desetak kuna

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a da ne kazem da mu je najdrazi usisavac, uz metle, partvise...tako da smo mu kupili neku laganu metlu da s njom paradira po stanu i brise pod kad ja cistim kucu

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nama je taj cvijetic posato zanimljiv nakon godinu dana kad ga je vec sam mogao sloziti i ubaciti loptice a da se cvijet ne raspadne...

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

posato - postao

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I moje je mišljenje da neki proizvođači razvuku dobnu granicu za pojedine igračke, a tu nema logike. Uopće se ne obazirem na to što malenog ne zanimaju funkcije pojedinih igračaka, ionako malo interesa pokazuje za igračke, a puno za ostale stvari u kućanstvu koje su veselih boja i zvučne. U zadnje vrijeme ga zanima loptica. Ima vremena za didaktiku..don't worry!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

odahnula sam, nisam luda, dijete mi je normalno i u pravu sam kad kažem sveki da je to marketing! :D Njemu je najdrži crveni telefon iz tommya za 30 kn čije tipke sviraju, a slušalica baš fino zaobljena za papat..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I mi imamo igračaka koje još "ne kuži" iako su deklarirane za tu dob. Meni ne smeta i ako proizvođači nategnu dob za korištenje, draže mi je uzeti je ranije pa će sama odlučiti kada će se igrati time. Nama se dešava i to da su igračke namjenjene starijima interesantnije od ovih za male.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Maja najvise voli loptice svih oblika i sve ostalo sto nije igracka (lonce, kuhace, plasticne posude, daljinske, mobitele ...) a pun pogodak je bio djecji "sintisajer" koji pritiskom na tipku svira razlicite djecje melodije. Obicno stane kraj njega, ukljuci muzikicu i onda plese (drma guzom u ritmu)

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ima 3 godine. Nikad, ali nikad je nisu zanimale didaktičke igračke!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam mama koja OBOŽAVA igračke. Tako ja nadobudno kupim svojoj mlađoj kćerkici didaktičku igračku, a nju ne zanima, samo gleda gdje su sekine slagalice, ključevi i kuhače.

A zato se moj stariji ljubomorko oduševio igračkama 10 m+ :D

Barem nisam bacila novac

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •