Milo dijete,milo djete prvotno napisa
. Koji krasan nick. Daklem "domaća zadaća" a la dr. Lučinger znači - "seks doma". A propos toga, "odnos", ne znači samo "odnos tj. penetraciju", već i "orgazam u sam svoj majstor stilu".
Ovako ti stvar ide, sumnjam da si sad puno zezla jer taj seks doma je za podebljat stvar ako slučajno folikul pukne prije. Oni obično savjetuju seks doma prije AIH-a. Mislim da se poslije ne seksa (ali to sam zaboravila više).
Npr. poslije IVF-a se npr. ne smije seksati niti imati orgazam (ja sam to da se ne smije imat orgazam shvatila nakon 6 godina u MPO-u pa se ništa ne srami, i to sam shvatila isto nakon jednog posta forumašice Maxime koja je opisivala upute od prof. Vlaisavljevića iz Maribora, jer je dr. Lučinger uvijek govorio "odnos" - a briga mene za "odnos", kad mogu "sam svoj majstor"). Čak štoviše, kako ja prije menge a tijekom "kulminacije" imam grčeve tako sam testirala prije bete hoće li mi doći ili ne i je li uspilo ili ne - mislila sam da sam "on the safe side", bitno da nema "odnosa". Oni te pažljivo i nakon transfera gledaju vaginalnom sondom i to izbjegavaju pa sam ja mislila da ako nema "ulaza", it's OK. Evo ga, urbi et orbi, kako sam pak ja krivo mislila sve ove godine.

. Koji krasan nick. Daklem "domaća zadaća" a la dr. Lučinger znači - "seks doma". A propos toga, "odnos", ne znači samo "odnos tj. penetraciju", već i "orgazam u sam svoj majstor stilu".
. Oni te pažljivo i nakon transfera gledaju vaginalnom sondom i to izbjegavaju pa sam ja mislila da ako nema "ulaza", it's OK. Evo ga, urbi et orbi, kako sam pak ja krivo mislila sve ove godine.
Odgovori s citatom