Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: ivf u POSTOJNI,da li je netko probao

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno ivf u POSTOJNI,da li je netko probao

Bok svima!Zanima me da li je netko probao ivf u Postojni i ako da kakvi su vam dojmovi.Ja sam trebala imati svoj prvi ivf u ivf klinici u Voćarskoj ali na kraju stimulacije su me poslali da pokušam doma prirodno.Ne moram vam niti reći koliko sam bila razočarana pa sam zato odlučila pokušati negdje drugdje,a s obzirom da se u Mariboru čeka dugo na red odlučila sam se za Postojnu.Ako netko nešto zna nek se javi.Hvala svima

leonas

Početno

Ne razumijem kako misliš poslali te doma?! S kojim argumentima?

Deja2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

:?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nije mi jasno :? Stimulirali su te i tu je stalo? Imas neko otpustno pismo ili dokument koji pojasnjava zasto je postupak prekinut? S cim su te stimulirali? Kako si reagirala na stimulaciju? Dali se radi o poliklinici IVF?

Ja nemam iskustvo s Postojnom, jer sam Mariborcanka ali ti zelim puno srece

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Postojni sam bila 5 puta, od toga imala dvije trudnoće.
    O njima mogu reći sve najbolje.
    Već se pričalo o Ljubljani-Postojni i dr. Rešu na forumu pa pogledaj malo.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Stimulirali su me s Merionalom ,12 dana ,od tog svega se razvila samo jedna jajna stanica i onda su mi rekli da pokušam prirodno jer da s jednom su jako male šanse.Moram priznati da mi je sve skupa bilo dosta površno i nisam stekla dojam da se previše sekiraju zbog mene.Da to je bila ivf klinika koja je sada u Voćarskoj

leonas

Početno

Draga natasha 75,

znam za slučaj kada je žena reagirala jednom jajnom stanicom, na ultrazvuku to nije izgledalo kao ciklus u kojem bi se radio ivf, šanse za postupak koji bi se izveo do ET je bio minimalan, gotovo nemoguć. Iako je bila tužna zbog još jednog neuspjeha, znala je da joj doktor neće radi ivf "reda radi" jer nije imalo smisla. Na taj način je uštedjela i dosta novaca. Možda komunikacija između tebe i tvog dr. nije bila dovoljno jasna, pa si otišla kući bez prave informacije.
    Nema jednoznačnog odgovora.......,nisam liječnik....... sigurno postoji neki konkretniji razlog.
    Svi ti postupci kojima smo izložene nisu niti malo laki i jednostavni.

Sretno!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a koja vam je uopce bila dijagnoza (milsim tebi i TM)?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Cure možete li napisati broj telefona IVF centra u Postojni i Ljubljani (ili još negdje izvan Hr)? Danas sam pričala s prijateljicom koja nema internet pa sam joj obećala da ću pitati za centre u kojima se manje čeka nego za Maribor.
    Hvala

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj klara prvotno napisa
    Cure možete li napisati broj telefona IVF centra u Postojni i Ljubljani (ili još negdje izvan Hr)? Danas sam pričala s prijateljicom koja nema internet pa sam joj obećala da ću pitati za centre u kojima se manje čeka nego za Maribor.
    Hvala
    www.neplodnost.com

klara ovdje imaš sve što tražiš

pusa za tvoju bebolinu

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala Snjeska

mirbuz

Početno

Bok cure!!!
    Ja sam krenula u Ljubljanu, kod dr. Primoža Reša, preporučila mi moja doktorica. Tek sam počela hormonsku terapiju, jutros mi je pokazao kako da si dam injekciju, za sada je sve ok, a što se tiče uspješnosti ... moram pričekati. Inače je čovjek vrlo ljubazan i meni koja sam vrlo panična i smotana više puta objasnio što i kako.

leda avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mirbuz sretno s postupkom da što prije javiš dobre vijesti

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Draga natasha75
    Ja mislim isto što i leonas. Pretpostavljam da su odustali od punkcije i ET-a zato što je bila samo jedna stanica i stvarno na taj način si uštedila novac, jer mogli su ti punktirati tu jednu stanicu i pokušati je oploditi, a s jednom stanicom su šanse zaista manje, a morala bi platiti.
    Pokušaj razgovarati sa svojim doktorom i vidjeti što je uzrok "lošeg" reagiranja na stimulaciju, pa onda dalje
    Nekada to može bez ikakvog razloga, jer svaki ciklus je drugačiji. Čuvaj se i nemoj se obeshrabriti

anna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I ja sam imala dobra iskustva s dr Resom iako do trudnoce nije doslo. Tamo je dobro sto nema cekanja, kad odlucis, toves i narucis se. Sretno!!!!

mirbuz

Početno

Htjela sam samo reći da je meni Reš dao terapiju Menopura, u početku je bilo samo 4 folikula, a kasnije mi je još pojačao sa cetrotinom i razvilo ih se 8... na punkciji su sve bile sa jajnom stanicom pa je rekao da je mogućnost veća. Punkcija se radi u Postojni, kao i transfer. I zaista se ne čeka...jedino nakon punkcije nema na klinici sobe za mirovanje, pa sam ja mirovala u autu dok je muž vozio. Sad čekam ponedjeljak za transfer. Sve skupa je teklo vrlo brzo, budući da sam iz Pule vozili smo svaki drugi dan za Ljubljanu...ja se nadam uspjehu...a čovjek je profesionalac. Želim ti puno uspjeha!
    Pozdrav!!

neva nevčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

eto i ja sam njegova pacijentica i mogu reć sve najbolje u svezi doktora Resa ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •