Oćemo li se naći, falite mi jaaako.
Lokacija ista - Graz, a vrijeme kako kome odgovara.
Oćemo li se naći, falite mi jaaako.
Lokacija ista - Graz, a vrijeme kako kome odgovara.
Petrili moja,subota mi je zbukirana totalno,ali probala bi oko 9,kako paše ostalima?Ljudi izjasnite se.
Ili si mislila preko tjedna,može samo reci kad pa ćemo se dogovarat.
![]()
Što se mene tiče, može bilo koji dan.
Cure, di ste?
Aj ti predloži dan i sat pa ćemo se dogovarat.Cure pa gdje ste?
a ja ću probat na treću sreću.
Meni paše subota a ako je radni dan malo kasnije popodne ( oko 6).
cure, ako to bude za vikend, onda moze, makar jos nisam sigurna dal cemo dolaziti. javim vam se, svakako
jooj šta bi dala za jednu kavicu u Splitu...i to negdi na suncu...bačvice..žbirac...ili nekadašnja riva- isprid banke![]()
...prije nove godine ne virujem da ću dolazit...al vam šaljem![]()
Ajmo onda u petak popodne u 6, a ako ćeš slučajno sekice dolaziti, javi se - u tom slučaju subota oko 8.30.
Cure ja sam uvijek za kavu, ali subota u 8,30? Ipak je to meni malo rano.
Ja petak neću moći jer imam CTG,ali vi se cure lipo provedite,a ako budete prebacili za subotu,vjerojatno dolazim.![]()
Onda ćemo lipo u subotu, recite uru.
Subota može. Ajmo sada ura.Ko kada može? Ja predlažem 10 i 30 ali mogu i ranije i kasnije.
Ja bi vam se tako rado pridružila, ali u subotu ne mogu nikakojer beremo masline. Mislim ja neću, ali MM će pomoći.
A u nedilju ću vam proći kroz Split, pa bi ja u nedjelju mogla.
Ali znam da sigurno to vama ne paše.
Ništa, samo šaljem pozdravi lipo se provedite!
Cmok, cmok!
hej pa evo i mene, prijavljujem se za kavicu subota u 10:30, meni pase.
Daklem, kavica u subotu - Graz, 10.30, dolaze:
-Nadda,
-Siky,
-mvrcelj,
-Suncem.m,
-sekica?,
-petrili.
Ako nekom ne odgovara ura nek se javi![]()
meni pase i misto i ura, samo jos nisam sigurna ocemo li doci. javim vam u petak.
Ja vas samo pozdravljam jer neću moći doći... putujem daleko na sedmodnevni oporavak od svega ovoga...... a bilo bi zanimljivo vidit nove cure jer stare sam već sretala.
Ja prijavljujem debelo "možda" za dolazak. Planiram u Zagreb, i još nisam sigurna kad krećemo, možda već u petak.
Prima, onda se možda vidimo, perkica odmori se, bit će još kavica![]()
Subota - Graz, 10.30, dolaze:
- Nadda (?)
- Siky
- mvrcelj
- Suncem.m,
- sekica (?)
- petrili
- prima (?)
Baš se radujem što ću vas napokon upoznat :D (jesam li ja jedina koja dolazi prvi put?)
Nadda, sekica i prima, držim fige da ipak uspijete doć.
Sunce.m. jesi ti jednom bila na kavi u Svaguše?
Jesam jednom ali koliko me pamet služi taj put nisi bila ti.
Ma vidit ćemo u subotu ko tu koga zna![]()
![]()
mozda i ja dodjem,ko padobranac i spremna da me se oriba, zbog stagnacije..
nastja st, bilo bi super da dođeš. I stagnacija je dio borbe![]()
Opa, kavica u Splitu.... Ako uspijem (jer sam formalno u berbi maslina u Poljicima!), recite mi gdje je taj Graz?
Curke, imala sam najbolju namjeru doci s vama popiti kavicu ali sad vidim da je termin u isto vrijeme kad Rode montiraju sjedalice pred Gradjevinskom fakultetom. Ako budem gotova na vrijeme, doci cu vas pozdraviti.
nazalost necu biti u st ovaj vikend. bit ce kofi drugi put.
Sekice, baš mi je krivo. Ali bit će brzo opet koja prilika![]()
Timmy-bilo bi mi jako drago kad bi uspjela. Ajde možda se i vidimo![]()
iva_luca-Graz ti je u kvartu preko puta bolnice Firule.
Ako dolaziš od Mertojaka za Firule i Bačvice se skreće lijevo a ti skreneš desno. Odmah tu je autobusna stanica i tu je i Graz.
Ako trebaju detaljnije upute samo reci.
Cure, evo ja potvrđujem definitivno dolazak. :D
vec mi je nada objasnjavala,al ako se pogubim... znaci nije desno u dubrovacku,vec di je tommy pa na drugu stranu?
ah...orjentacija u prostoru nula bodova...
Da, da, da, desno u Dubrovačku! I sa desne dtrane je stanica i tu je Graz.nastja st prvotno napisa
Šaljem ti ja mob na pp pa zovi ako se ne snađeš
Evo da se ja javim da je na kavici bilo super kao i uvijek,ja sam isto uspila doći na sat vremena.Bile suetrili,Mvrcelj,Siky,Suncem.m. i moja malenkost,Nastja,žao mi je što te boli pa nisi uspjela doći,a iva luca i Timmy ne znam da li su kasnije uspile svratiti.Cure drugi put se nadamo da će nas biti u još većem broju.
Puno![]()
Evo da se i ja javim. Stvarno mi je drago da sam napokon i ja došla i jako mi je drago što sam vas upoznala.
Petrili, Silky,Mvrvelj,Naddo![]()
Timmy,Nastja i Iva luca žao mi je što niste uspile. Vidimo se mi koji drugi put.
Ma cure moje, vi ste super ekipa. Sunce puno mi je drago da sam te upoznala, bilo mi je stvarno ka i uvik - SUPER. Forum je super, al kad se mi vidimo to je stvarno nešto, kad čovik u svakom razmišljanju osjeti podršku svih vas, ma ko to more platit?
Do slijedeće kavice jedan veeeliki![]()
Cure, mi smo montiravale L-inu stolicu skoro sat vremena, nesto nam se iskompliciralo ali je timski rad na buri urodio plodom. Vidimo se sljedeci put.
Dalmatinke moje,ja sam prije mjesec dana popila kavu na vašoj prekrasnoj rivi( doduše najskuplju u životu).Kada sam odlazila iz grada jedino što sam od tuge mogla reći-"adio Splite moj".Jedva čekam opet!
Ma fakat je i meni žao da nisam mogla doći. Nadam se slijedećoj prilici. :/
Ali, ni branje maslina po onako prekrasnom vremenu nije bilo loše.![]()