-
Ispod moga kuca srce moje bebe
Dakle drage moje, trudna sam 7+4, jako sretna jer sam u petak čula kako kuca srce moje drage bebe. Sretna i pomalo uplašena kao svaka trudnica na početku trudnoće, kako će biti ovo, kako ono... Ne moram vam ni govoriti, razumijete zar ne?
Nisam ni objavila da sam u postupku nego sam onako kako bi rekla Maxime, virkala iz ormara... Naša je srećica ostvarena u poliklinici CITO pod vodstvom dr Poljaka. I same znate da sam imala u svoja 2 postupka oba puta hiperstimulaciju i bilo me strah i ovaj put kako će biti ali dr Poljak me uvjerio da će biti sve ok. Mjerili smo estradiol, primila sam 22 gonala ali smo počeli polako, s 1 dnevno. Vraćena su mi tri osmostanična embrija, jako kvalitetna treći dan nakon punkcije. Dr Romac i dr Poljak su me uvjeravali u trojke
Betu sam vadila 13. dan i bila je 139 a druga 380, bila sam sretna ali me bilo strah jer sam jednu bebicu izgubila nakon 1. IVF.
Na prvom UZV prikazala se jedna gestacijska vrećica pa me dr naručio za 2 tjedna i eto vidjela sam svoju bebicu i čula malo srce kako kuca
Eto drage moje, želim vam svima da osjetite što prije ovaj prekrasni osjećaj.
(Možda bih se još skrivala u ormaru da me moja draga Myra, ujedno i moja mentorica za CITA svako malo nije pitala kad ćeš objaviti)
Pusa svima i veliki pozdrav!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma