Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa
Evo , ja danas bila po otpusno pismo u Petrovu i razgovarala s dokom o idućem IVF iz prirodnog ciklusa. I moje pitanje bilo jel to ulazi u ona tri besplatna postupka. Rekao da su samo stimulirani pod paskom HZZO-a.Što se tiče plaćanja svega u prirodnjaku nisam pitala jer mi mozak malo zablokirao, ali u petak idem na dogovor za idući stimulirani pa ću javiti sve informacije.
Sorry kaj Vam nisam dala nikakav odgovor, ali malo sam zabrazdila na godišnjem.

Sad kad sam se vratila u normalan tempo života javljam(i do kompa)
Kaj se tiče odgovora na prirodnjake nisam se baš usrečila s nekim konkretnim odgovorom. Dapače, što se tehnikalija tipa "birokracija" tiče - nisam dobila nikakav odgovor.
U stilu- kad krenemo s tim javiti se sestrama pa će sve biti na vrijeme rečeno! do tada ne zamarati se s detaljima.

Ukratko- 1 dc se javljamo da je M stigla pa dogovaramo ultrazvuk 8dc - kao i u stimuliranom. Pratimo razvoj stanice/a i sve ostalo je isto: punkcija, oplodnja, pa transfer. Uputnice dobivamo od naših ginića , kao do sada. Da li se što plaća nažalost nisam saznala!

Ja osobno planiram na prirodnjak tek u veljači, a do tada ću se odmarati i sanjkati!