Ukoliko mi, po isteku trogodišnjeg porodiljnog, a na zahtjev predan u CZSS, Mirovinsko (ili koja već ustanova) odobri dopust do 4. ročkasa zbog njege bolesnog djeteta, da li i u kojem iznosu dobivam financijsku naknadu?
Ukoliko mi, po isteku trogodišnjeg porodiljnog, a na zahtjev predan u CZSS, Mirovinsko (ili koja već ustanova) odobri dopust do 4. ročkasa zbog njege bolesnog djeteta, da li i u kojem iznosu dobivam financijsku naknadu?
pročitaj si temu: njega djeteta od godine dana
Pretpostavljam da trebaš ovo http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=34601&start=0![]()
paws, hvala ti.![]()
Daklem, tek me sad čeka papirologija...![]()
Da, koma, zato što smo vježbači na Goljaku sad moramo po nalaz okuliste i otorinca, bezveze samo dodatno muče djete sa odlascima kod ta dva doktora.mamasch prvotno napisa
![]()
Mi smo tek predali zahtjev, čekamo ono prvo rješenje prije vještačenja (ako nam odobre).
Sa Stelom vježbamo 2x tjedno u Klaićevoj, a i doma ju vježbam. Imam još njenog brata blizanca i na proljeće bi trebali u vrtić jer mi ističe trogodišnji porodiljni. Ne znam kako bih to sve uskladila jer mi do radnog mjesta treba na sat i pol (bus-tramvaj-bus), a vježbe su od jutra do 2, pol 3. Znači trebali bismo plaćati popodnevno vježbanje, što bi izašlo dobrih 1000kn mjesečno. Još kad se zbroji dupli vrtić (o boleštinama i bolovanjima ne želim ni razmišljati), nema mi smisla ići raditi jer mi od plaće ne bi ostalo niš (nisam direktorica ni menadžerica) :/ A i ne znam koji bi poslodavac imao razumijevanja za takav ritam rada-bolovanja... :/
Okulistu i otroinca traže prema novom pravilniku bez obzira na dijagnozu zbog koje se traži njega djeteta.paws prvotno napisa
Pogledaj moj post http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=51024
Da li da se onda zaletim pa odradim okulistu i otorinca prije nego što mi stigne rješenje, za svaki slučaj? :?
mamasch ako si predala zahtjev na CZSS, a nisu te tražili orl i okulistu mislim da nema smisla uopće maltretirati bebu.
Novi pravilnik je stupio na snagu 22.10.2007. i ako si zahtjev predala prije tog datuma trebalo bi biti sve ok (ja sam predala tek 29.10.), ako želiš biti 100% sigurna nazovi soc. rad. pa pitaj (ništa te nekošta).
Joj ovo "tek predali zahtjev" zvuči kao da sam jučer bila kod njih...![]()
U ovim našim hrvatskim okolnostima "neki dan" zapravo znači "prije par mjeseci"![]()
![]()
Zvat ću ih i pitati, da se bez veze ne motam po bolnicama