-
mozes i pitat rihtera na cybermedu al s obzirom na nalaz igea a to je da se radi o jakoj alergiji + kasalj , bojim se da ti bu on rekao isto da je astma ili bronhoopstrukcije, zapravo je svejedno koja je dg , bitno da se terapija potrefi. ako i nije astma mislim da s obzirom na jakou alergiju + kasalj koji ne prestaje lijek je dobaer. od terapije flixotidom par mjeseci mu ne bu nist i ak je kriva iako sumnjam da je kriva.
ja bi mu dala svakako na tvom mjestu, a jeste dobili /kupili i babyhaler, nemozes mu tako malom dati samo na pumpicu jer nece pravilno inhalirat lijek.
ako dakle sumnjas u dg pedijatrice naruci se kod nekog pulmologa, vidim da si iz hercegovine, a dotle mu daj terapiju koju je dobio. meni je dok rekao , da ak je bolje od terapije znaci da je i dg i terapija pogodjena i to je to
flixotide ti djeluje tek nakon 3-4 dana inhaliranja ujutro i uvece, koliko ste dobili ? 2x 1 ? ak mu prodje nakon tjedan dva, tri nemas sumnje. ak ne mozda doza nije pogodjena i onda se svakako naruci negdje kod pulmologa ili alergologa ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma