-
Dobila sam uputnicu za alergologa, ali mi je bilo rečeno da na testiranja mogu kad mi dijete nebude na nikakvoj terapiji... I ja sve više razmišljam o Srebrnjaku... U petak smo naručeni na kontrolu pa ću je onda tražiti te uputnice...
Mene je danas zbunilo to kaj je pedica meni rekla da je to virusni kašalj, pa mu prvo prepisala antibiotik ( :shock: :shock: ) na što sam ja reagirala i pitala kaj će nam antibiotik ak je viroza, a i pred točno tjedan dana je popio zadnju dozu... Onda je prekrižila antiobiotik i napisala Flixotide... Da nisam nikaj rekla, popio bi još jednu turu atibiotika i nebi dobili Flixotide...Mislim, kaj da ja sad tu mislim??? Nisam imala pojma kaj je to pa je nisam ništa niti pitala, ali sam kupila u apoteci Volumatic i dobila upute o korištenju svega toga... Propisala je 2 puta dnevno po jednu dozu od 125 mg.
Ma ništ, kak veli Anvi, budem sutra nazvala pedijatricu i pitala je zakaj mi je to točno dala... A danas mu to nebum dala... Ipak je to kortikosteroid, i ak ga već dajem, htjela bi biti sigurna zakaj ga dajem...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma