-
navlake za stolice
nemogu vise gledati svoje odvratne stolice,pa sam ih mislila mijenjati za nove.medutim,jos uvijek su u dobrom stanju,cvrste su i kvalitetne,samo im je vanjstina bila i ostala ruzna.
zanima me,gdje kupiti,kakav materijal mora biti,na sto bih trebala obratiti paznju prilikom kupnje i sivanja,dali uopce sivati ili gotove,te koliko bi me doslo okvirno za 6 stolica.
molim vas savjete i skustva
-
Ako nisi vrsna švelja onda radije kupi gotove navlake za stolice, imaš ih posvuda, u Kiki, Lesnini, čak ih nekad bude i u Kauflandu. Ili ako ti lova nije važna daj ih sašiti u Kreativu na Kvatriću. Cijena ovisi o vrsti materijala.
-
to bi i ja...mislim navlake za stolice.....
to samo izmjerim stolicu pa onda tražim navlaku, valjda ima nekih veličina, dužine, širine ili nekaj....nisu svi stolci isti....jel tako...
-
ja upravo sama šivam navlake. To je prilično jednostavno. A za materijal ne znam što bih ti rekla.. Ovisi što želiš. Ja sam kupila žuticu (kupovala svekru za slikanje pa mi se dopala). Metar dužine 11 kn. A ja imam 8 stolaca. Tak da na kraju ispadne da je jedna kupljena navlaka skuplja od ovih mojih 8 zajedno..
-
e da. oko svakog naslona sam sašila još traku boje marelice koju zavežem pa sve skupa izgleda dosta elegantno
-
mamaanita,svaka ti cast,da bar ja kuzim tako nesto
jel sivas i drugima?
-
primaš narudžbe?
-
u isto vrijeme
-
a ja pregledala mamaanitine potpise nebi li neku slikicu skicnula.
daj sad si nas nabrusila,stavi i sliku...
-
ma joj još nisam gotova. sašila sam tek 2. Ne stignem uz posao. Pokušat ću slikati i skužiti kako mogu staviti slikicu.
-
-
već ti je bio topic na tu temu, probaj ga naći preko pretražnika. bili su spomenuti i dućani i cijene.
-
cure, molim da koristite pretraznik
fala roza
evo topica, pa nastavite na njemu
hvala
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...avlaka+stolica
-
Novi post na staroj temi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke