-
Na tvom bih mjestu popila još jedan antibiotik i išla u postupak. Ja sam osobno u trudnoći imala svašta - prije trudnoće klamidiju, u trudnoći stretpokok, enterokok, ešerihiju, proteus, klebsielu. Hvala Bogu, nije mi to stvaralo probleme (barem da sam ih sad svjesna), a stalno sam to držala pod kontrolom i vadila briseve. Inače, tako ja cijeli život, samo što sam se u potpucima ekstra kontroliravala. Na kraju sam dobila upalu bubrega nakon kateterizacije nakon carskog baš zbog ešerihije, ali i nje se, kao i streptokoka, koma teško riješiti, ali koma (moje bakterije su kateterom gurnute gore), ali sve ti je to risk management - ja sam imala 37 i zaključila sam da ću čista bit tek s menopauzom. Ima i drugih jako tu
nih priča na ovom forumu, gubitaka trudnoće zbog bakterija, ali treba pitati liječnika koliki su to rizici u tvom specifičnom slučaju. Najbolje ćeš sama procijeniti što i kako, na kraju. Ako ideš za svaku bakteriju gledati loša je u trudnoći, može u najmanju ruku izazvati spontani, tako da one nisu dobre vijesti, ali vidi sama. Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma