Prekrasna priča o dojenju.![]()
Još brišem suze...![]()
Mi bi mogli tako nešto inscenirati - al za četvrti rođendan!
hvala puno cure!![]()
Prekrasno![]()
Da li je u planu stavljanje ove priče na portal? Bilo bi šteta da ju ne pročita više ljudi...
......brisem suze.....ne zelim da prestanem....nikada,nikada.....znam da jednom mora,al'.....divno si sve napisala......evo,opet naviru.....
Koliko god puta pročitala ovu divotu, uvijek se pozitivno rastužim i rasplačem. Autorici i svima koji razumiju ove osjećaje samo mogu poželjeti još nekoliko puta tih "samo par godina"...
djuma hvala ti što si ovo podijelila sa nama
Ja sam danas tako loše volje jer mi je moja mama od koje sam
do sada imala podršku u dojenju rekla tako ružne stvari da me je sram i ponoviti.
Dojim moje zlato 13 mjeseci i po kilaži je između desete i dvadeset pete percentile i ja sam "kriva što je slaba".
Eva je i zdrava i pametna i spretna, npr hoda od 11 mjeseci.
Tvoj me je post samo ohrabrio da idemo dalje moja sisavica i ja bez obzira na komentare.
Ma ja vas naprosto tako jako volim moje rode.![]()
Djuma, bog s tobom, ja bih trebala radit, a ne plakat![]()
Predivno.
I da, pomogla si.
Nakon sto sam ovo procitala, otisli su i zadnji ostaci mojih sumnji.
Dojit cu dok V. to bude zelio
I poslat cu frendici koja hoce odviknut svog malog sisavca "najkasnije do 10 mjeseci". Smijem?
Ovo je prekrasno... evo i ja dojim vec 17 mjeseci i ne mislim prekidati..i nakon ovog tvog posta sam shvatila da sam ja ta koja nije spremna prekinuti dojenje , a ne moj Ivan.
Tekst sam isprintala i dala prijateljicama da procitaju i sta reci obje su opicile plakati![]()
naravno!blazena prvotno napisa
i opet vam zahvaljujem![]()
Ja ovaj topik imam u Favorites![]()
i kad god mi dode cicanja preko glave otvorim ga i procitam, i to je sve sto mi treba![]()
Hvala ti što si ga podigla, da me "podigne"![]()
uh, mene nije podiglo nego skroz rasplakalo.![]()
na brzinu sam, prije par dana, odlučila, ajde, ajmo probati prestati (neki lijek pijem, ali nije ni to bitno), nisam umemorirala ovo zadnje cicanje...
vidjeti ćemo...
jako lijepa priča djuma![]()
Kakva mi je ov moja mladja, osećam da ću imati za koju godinu i dalje Piku prikopčanu za sisu,onako predimenzioniranu, a Dunu sa komadinom mesa u ruci, bez ikakve želje za sisomSanjica prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
No, šalu na stranu, znam da će jednom doći dan za prestanak svih mojih dojenja....samo se nadam da će biti za "par godina"![]()
tenks, cure!
jako mi je drago sto je cilj price ispunjen,
da pomogne sto vecem broju mama i velikih beba!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ovo je odlično.ja dojim 2god i stalno nešto nagovještam da bi trebala prekinut..pa produžim na još 6mj ..."i onda je dosta..." pa na još 6....
Al ni to neče trajati dovijeka.mm misli da bi trebala prekinut,al ja joj to NEMOGU I NE ŽELIM naprasno ukinut.več i na pomisao na to imam grižnju savjesti.Onda mu kažem da što su 2-3g bolnih leđa naspram cijelog života.... i sad sam sigurna,nakon tvoje priče da oni sami znaju kad je dosta.... neka onda tako i bude![]()
Kako sam se sad isplakala na ovodjuma prvotno napisa
![]()
Prekrasno, prekrasno, prekrasno!!! Ja dojim-za koji dan ce biti 19mj-a jedna frendica s kojom sam nekidan bila na kavi, kad sam joj rekla da jos dojim malu, tak se prenerazila da joj je vilica na pod pala!!![]()
e ako ova prica nije najbolji poticaj za sto duze dojenje onda neznam sto je. predivno. nadam se da ce moj brundo dugo dojiti.
Isuse pa to je tako ljepo i tako tužno :"samo par godina.."![]()