Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: ABG urina nakon Sumameda

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno ABG urina nakon Sumameda

Drage trudnice,
    bila sam kod gin prošli tjedan i rekla mu kako imam problema s mokrenjem (idem doslovno svakih pola sata). Dao mi je da popijem Sumamed (3 tablete u jednom danu) bez ikakvih pretraga.
    Jutros mi moja liječnica opće prakse dala uputnicu za ABG urina jer mi Sumamed nije pomogao. Sad me zanima koliko vremena treba proći od terapije da ne bih dobila lažno uredne nalaze (Sumamed sam popila u subotu).

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

popila si sve tri tablete isti dan? mislim da treba proći dva tjedna od terapije, ali ako još uvijek imaš simptome pretpostavljam da je i uzročnik upale još uvijek prisutan u mokraći

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

s obzirom da još uvijek imaš simptome savjetujem ti da odmah napraviš ABG jer očito Sumamed tu ništa ne radi, ovako će se vidjeti koja je bakterija i na što djeluje, ništa nećeš izgubiti ako to napraviš....dobit ćeš opet uputnicu u slučaju da ti je sad sterilan nalaz ( u što sumnjam ) pa ćeš opet napravit za dva do tri tjedna zavisno da li ćeš i dalje imat simptome ili ne...

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    popila si sve tri tablete isti dan?
    Da, tako mi je rekao ginekolog.
    Moja liječnica tvrdi da je dovoljno 3 dana pa me to malo zbunjuje.
    A niš', sutra ću odnijeti urin. Hvala, cure

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Evo, ja s istim problemom (samo drugi antibiotik u pitanju, a i nisam trudna ). U petak sam popila zadnju tabletu antibiotika, nije mi pomogao, i sutra nosim urinokulturu. I moja dr kaže da je to dovoljno, pošto me još smeta dok mokrim.

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo, odnijela sam.
    martinaP - daj mi reci kad ćeš dobiti nalaze? Ja tek u utorak :shock: . Krepat ću do tada.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Šuška prvotno napisa
    Evo, odnijela sam.
    martinaP - daj mi reci kad ćeš dobiti nalaze? Ja tek u utorak :shock: . Krepat ću do tada.
    U srijedu ujutro sam ostavila urin u labosu, nalazi će doći mojoj dr u ordinaciju "za 3-4 dana", znači vjerojatno u utorak, s tim da ovi jako često gube nalaze na putu od laba do ordinacije (jednom sam još 5 dodatnih dana čekala da nađu nalaz )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •