Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Razlika između XP i XR?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Razlika između XP i XR?

Radi se o MAXI-COSI RODI. Jel ima kakva razlika između XP i XR oznaka, ako ima molim informaciju?

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dizem temu. i mene to zanima. i jos nesto koliko ja vidim u ponudi turbo limaca imaju samo xr i neku rodi enzo a nemaju xp.
    kakav je to enzo?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo i ja čekala nečiji odgovor, a nisam niš dočekala, ono što sam u međuvremenu saznala je da je jedina razlika u tome što se XP nije dala staviti u nagnuti položaj i imala je u podnožju komad plastike koji se zavlaćio ispod naslona sjedala u autu i tako ju fiksirao da se ne miće kad dijete izlazi iz nje van. ova XR se isto fiksira, ali ne dolje, već se sa gornje stražnje strane izvuće jedna plastična polugica koja se uglavi između dva komada željeza na onome naslonu za glavu na stražnjoj klupi auta i da se malo nagnuti.
    A kad već pišem, dajem na znanje da sam ja kupila dvije XR-ke, u jednoj se vozi moj sinko br.1 koji ima osam godina i 27 kila, a u drugoj sinko br.2 koji će za par dana pet godina i ima 18 kila. I jednome i drugome odgovara jer se fino namjesti u visinu koliko treba, a i u širinu. Ja sam bila u nedoumici dal da uzimam za starijeg, ali sad vidim da nisam nimalo pogriješila. Osim kaj se MM skoro srušil u nesvjest kad je čuo koliko sam platila, a ja mu namjerno nisam rekla da ću kupiti jer znam da bi potrošili još dva tjedna obilazeći dućane za dodatnom, jeftinijom solucijom, a na kraju iopet kupili ove, pa sam došla doma i rekla: kupila sam AS puta dva, znam kriva sam . Zavrtio je oćima dva-tri puta i sve 5.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I da naravno, spomenuo mi "Rodu" (valjda misleći da ste me vi nagovorile).

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

:D

Bravo, tako se to radi !!!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kako i ja škicam sjedalicu 18-36, daj mi please reci koliko si ih platila i gdje? nemam volje ići u obilazak dućana...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    kako i ja škicam sjedalicu 18-36, daj mi please reci koliko si ih platila i gdje? nemam volje ići u obilazak dućana...
    Javila na pp.

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moze i meni pliz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •