-
Poslednjih dana mesimo home-made plastelin i baš uživaju u tome. Juče se Matija dočepao i malo pravog testa dok sam mesila kiflice pa mu je to bilo baš fora.
Pravimo čajanke, rođendane, zidamo od kockica, crtamo flomasterima - Matija je naučio da crta bubamaru pa je sav unet u posao kad počne.
Pravimo kuće od stolica pa svaki iz svoje razgovara telefonom sa onim drugim (oni telefoni-igračke sa žicom preko kojih fakat razgovaraju). Rasklopimo iglo pa se tu mlate neko vreme.
Gledamo crtaće, slušamo muziku, pevamo, čitamo...Barem jednom dnevno polegamo svo troje na francuski ležaj pa mi oni stave glavice na stomak a ja im pričam 'Plavu zvezdu' po sto puta (samo to dolazi u obzir)
Šetamo ili nam dođe neko pa i tu ubijemo deo dana. Fora nam je i kad dođe tata jer je retko kući pa se sa njim malo ludiraju ' po muški'.
U poslednje vreme imaju napade samostalnog igranja (tj. bez mame) pa se zatvore u sobu i tamo si organizuju igru (uglavnom je jedan mama i ide na posao a drugog ostavlja u vrtiću blablabla).
Ponekad nam upale i namenske igračke pa se igramo doktora, majstora, pekara, prodavca...
Ipak, uglavnom se vuku zamnom kao creva
Nadam se da sam dala neku ideju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma