Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: tata odlazi..

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno tata odlazi..

Pozdrav svima.Ja sam medu vama prvi put,al pratim vas kroz trudnocu iporod,dojenje,vrtice,odgoj..Svaki dan virnem na svoje omiljene teme.i pomogle ste mi nebrojeno puta.Uglavnom jucer mi se srusio svijet.I molim vase savjete i podrsku.MM nas napusta.Razlog-njegova nevjera.Zajedno smo gotovo 10god.od toga pola u braku.Imamo curku od 4.5 i deckica od 16mj.Zivjela sam u uvjerenju da nam je brak jedan od kvalitetnijih u nasem okruzenju,bio mi je najbolji prijatelj,najveca ljubav, klinci ga obozavaju i on njih.Ima takav posao da je stalno odsutan,na putu.Kaze da je izgubljen,nezna sta ce,bit cemo zbrinuti,tu vezu je prekinuo jer se gadi sam sebi,zeli pomoc.Ja ne radim doma sam s klincima.To je bio dogovor-prvo ganjamo njegovu karijeru,a onda moju.Hvata me ocaj,pa tuga pa bijes,pa bi ga molila da se vrati.Sva sam slomljena i izgubljena.Trudim se pred djecom da me nevide kad placem,oni su moje sve i snaga i ljubav i za njih cu izaci iz ovoga samo jos neznam kako.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam opce kaj da ti velim

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mislim na tebe i drži se, ako ti je lakše raspiši se

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga mandarina, znam kako se osjećaš, prošla sam to prije mjesec dana, pročitaj ako nisi moj topik tata nas ostavlja..možda ti šta pomogne..
    držim fige da se i tvoja priča sretno završi kao moja

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Uvijek mi suze krenu na takve stvari....

Drži se draga...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Drage...puno mi znači kad vidim da nisam sama.On je trenutno u drugom gradu sutra dolazi i razgovarat cemo.ostala sam danas sokirana rijećima moje curice.Popodne sam isla na razgovor kod jedne psihologice i moja mama je ostala sa djecom.Vracam se kuci i zvoni mob,mala me samo hoce cuti i kaze mama brzo dodi doma,nemoj me napustiti! Svi pazimo sta pricamo,al ona je negdje izcitala da tata odlazi.sparkala sam sa strane i sto puta ponovila da ju nitko nece napustiti nikada.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Toffifee,pratim tvoj post od pocetka,i plakala sam s tobom i sada :D od radosti sto tvoja prica ima heppy end!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kao prvo potrazi profesionalnu pomoc, kreni odatle

cure, posaljite joj na pp brojeve svojih terapeuta sto hitnije

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

[quote="mandarina" da ju nitko nece napustiti nikada. [/quote]

Srce mi se kida uvijek na ovakve rijeci i zvuce jako poznato. Zelim vam svu srecu ovoga svijeta

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

danas idemo skupa po malu u vrtic,i poslje cemo razgovarati.mislim da nemogu puno uciniti ako je donio definitivnu odluku,nije tip koji se premislja oko icega.i da mi je neko prije rekao da bi oprostila nevjeru i presla preko svega :/
    ima jos nesto..menga mi kasni 2 dana..od pocetka nase vez pricamo o troje djece..imali smo i vise nego dobar sexualni zivot,znate ono strastveni doceci nakon puta.pred neki dan smo sa kumovima planirali skijenje za veljacu,slozio se sa terminom.razgovarali o kupnji drugog auta..kaj se s njim desava?pisem zbrckano bez tocke vel. slova sori.isuse sta ako sam trudna

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ako sam trudna imat cu troje djece kojima cu pruziti svu svoju ljubav,s njim ili sama

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mandarina, drži se, svi smo tu uz tebe!
    Želim ti sreću i vibram da sve bude u redu!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo šaljem podršku. Drži se!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zar mora sve tako brzo? Čini mi se da doslovno pucaš po šavovima. Nađi podršku, jesi se izjadala i frendici, starcima, nekome? Imaš li stručnu pomoć?

Ne daj da on vodi planove i igru, naljuti se, izviči se, porazbijaj suđe ako treba.

Menga može kasniti i zbog stresa.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je to tako tuzno, ali ljubi svoju djecu, i u njima skupi snage za dalje

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

nebi ja brzo.on hoce brzo.za koji dan putuje na 1mj u inozemstvo.rekla sam mu da ima vremena tih mj.dana da dobro dobro razmisli sta cini i sta uopce zeli.strucnu pomoc sam nasla i on se isprva slozio da idemo zajedno,sad se necka.ja cu ici induvidualno jar znam da mi treba.nisam tip koji urla i razbija po kuci ,ali prevelika tolerancija i neznam kakava popustanja nece proci kod mene.javim vam kak je prosao razgovor..i hvala svima

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mandarina
    javi se ako trebaš podršku ili bilo kakvu pomoć
    ne daj se

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pa da, nek ode i nek malo razmišlja. Mislim da naglite. Zašto tako odmah šokirati dijete? A kako vidim ni sam ne zna što bi sam sa sobom. Nek se malo preispita?

Čovječe koji ti imaš pritisak!!! Servirat to djetetu i onda će otići na put tak da pričeka da se bura stiša. A tko će zapravo stišavati buru? Tko će svaki dan odgovarati na užasno teška pitanja?

Pa ne može on tako upravljati sa svima vama... Mislim da bi bilo jako zdravo za tebe da se propisno naljutiš.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Draga, šaljem ti virtualni Nije neka utjeha, ali znaj da će sve to jednog dana proći.
    Meni je isto još sve friško, živimo odvojeno od kolovoza ove godine, a on već živi sa novim komadom, preuređuje našu spavaću sobu,...
    Dugo me mučilo zašto me odbacio, a onda sam shvatila: sve situacije u životu si kreiramo sami i to isključivo zato da nešto iz toga naučimo i narastemo. Mada ti izgleda da je on ostavio tebe kada se sve smiri i stavi na svoje mjesto, vidjeti ćeš po milijun sitnih stvari i postupaka da si ti odlučila ostaviti njega i to samo zato da bi našla sebe. Zamisli kako je osobi koja se svjesno odluči ŽRTVOVATI zbog dobrobiti drugoga (djece, muža), što si ti napravila odlučivši ostati doma. Ovo je prilika da se pronađeš, da počneš živjeti svoj, a ne više tuđi život. Od srca ti želim da što prije shvatiš VRIJEDNOST svoje trenutno loše situacije i da iz te vrijednosti stvoriš novu vrijednost za sebe.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mandarina prvotno napisa
    ako sam trudna imat cu troje djece kojima cu pruziti svu svoju ljubav,s njim ili sama
    A mi ćemo uvijek biti tu ako ćeš nas trebati u bilo kojem smislu.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Evo mene.Prvo sto je rekao - on mene vise ne voli,kao ocito me ne voli kad mi to radi,nista nezna ,nista nemoze obecati,nezana zakaj me prevario.Ja sam trazila razgovor ;ne nemoze razgovarat!!On nece razgovarat!! tu sam se pocela propisno ljutiti kako kaze Stea..Otisao je doma,a ja kod prijateljice koja je prosla slican nscenarij.Vratim se kuci,on spava u nasem bracnom krevetu,delozirala ga u drugu sobu,i legnem spavat i nemoguu zaspati,odzvanja mi u glavi ne volim te vise,nemogu razgovarati.Asta da ja cinim ssa svojom velikom ljubavlju koju osjecam prema njemu..digla se probudila ga i sta da vam kazem ,da urlala sam i zahtjevala razgovor
    Na kraju smo i uspjeli razgovarati,on zbilja u nista nije siguran,nezna zasto me varao,i sta zeli nije siguran sta je zaljubljenost,a sta ljubav,nema planova s nekom dr.Ujutro je rekao da zeli ici samnom u bracno savjetovaliste ako hocu i odmah,jer sam uvjetovala da mi mora pokazat volju i zelju i da mu je stalo.Jer ako nije nemamo sta spasavat.Dat cu mu i vremena sto sam vec rekla,samo neznam kolko cu ga ja htjet i dal cu ga uopce htjeti nazad.I mozda na kraju ja budem ta koja zatrazi razvod.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

mandarina, vidim da ste u izvoru. ako hoćeš neki put kad odvedeš dijete/djecu u vrtić na čašicu razgovora, javi se na pp.
    I super da si se naljutila. 8)
    on je očito jako neozbiljan i neodgovoran, on bi da problemi samo nestanu, a to tako ne ide.
    100 pitanja... jesi li napravila test?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da li znate nekog dobrog obiteljskog psihijatra koji bi nas mogao primiti danas ili sutra,moze i na pp.Dosla sam do broja Sanje Bozovecki Jakovljev al mi se ne javlja.Da li je isao neko kod nje?
    Dobila sam m.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Bled prekrasno si to napisala.
    Joe mozda se i znamo.Mali je samnom doma,a curka je u izvoru.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Sigurno se znamo iz viđenja, sad vrtim u glavi sve mame i njihove klince 8)
    elem, ako želiš, ja sam ti na raspolaganju na pp. Mogu malo zakasnit na posao.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dobro si učinila što si zahtjevala razgovor, kaj, on nek fino spava kak da nema nijednu brigu na svijetu, a ti nek se ždereš cijelu noć!!!????
    Treba reći na glas to što nas tišti i mući i odma je lakše, netreba kuhati u sebi, škodi fizičkom i psihičkom zdravlju. Najbolje je rasčistiti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da da mandarina, prošla sam taj dio kada oni "nemogu" razgovarati do slijedeće faze kada "skuže" šta imaju doma i onda žele razgovarati ali tek toliko da svale teret sa sebe i prebace ga na tebe..
    Jednostavno budi strpljiva naravno ukoliko to želiš da spasiš brak i da ostanete skupa.
    Mislim da je vrijeme da sve počnemo raditi na sebi i shvatiti da smo mi jedna zasebna cjelina i da možemo opstati i ostati same s djecom ako već do toga dođe, da nismo nesposobne živjeti same. Jer mi izgleda danas da su svi brakovi u banani i da se današnja supruga zadovoljava samo činjenicom da ju muž ne tuče, da ne pije i da se ne k.... Žalosno...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mandarina, ako ti ovo moze pomoci:

KAKO DOBITI LJUBAV KOJU ŽELITE je naziv posebno osmišljene radionice koja omogućuju parovima u bračnom ili partnerskom odnosu, da kroz uzajamni rad tijekom radionice otkriju, zašto su se izabrali, zbog čega upadaju u svađe i konflikate, kako da izađu iz „slijepe ulice“ u svom odnosu kao i kako da nauce prepoznavati koji je skriveni potencijal njihovog zajedništva.

U program radionice uključena su predavanja, praktične vježbe, vođene fantazije i prikazi potrebnih komunikacijskih vještina i procesa. Iako se predavanja i prikazi komunikacijskih vještina odvijaju u velikoj grupi sav osobni rad i vježbe odvijaju se strogo između partnera, pa je tako zagarantirana povjerljivost partnerske intime.

Kao rezultat rada u radionici možete očekivati:

da ćete razviti spoznaju o tome, koje su vas nesvjesne snage privukle partneru kao i to da su te nesvjesne snage iste one koje kasnije učestvuje u kreiranju konflikata.
    da ćete osjetiti veći stupanj suosjećanja za sebe i partnera/icu
    da ćete usvojiti nove komunikacijske vještine pomoću kojih se može razbiti destruktivni ciklus u odnosu.
    da ćete usvojiti vještine koje pomažu da se odnos osvježi i da se obnovi stara strast
    da ćete učiti kako da koristite svoj međusobni odnos za emocionalno sazrijevanje.

Radionica «Kako dobiti ljubav koju želite» predstavlja praktičnu primjenu IMAGA, humanističkog pristupa, koji razvija teoriju partnerskih odnosa utemeljnu na većini dosadašnjih psihologijskih saznanja o prirodi međuljudskog odnosa. Formiranjem u bliskom emocionalnom odnosu u djetinjstvu zadobili smo niz potkrijepa, ali i povreda. Te potkrijepe i povrede, kao i roditeljski model partnerskog odnosa, određuju naše ponašanje kasnije u životu kao i to kakvi ćemo biti prema drugim bliskim ljudima iz naše neposredne okoline. Osnovna ideja Imaga je da te povrede koje tako određuju našu individualnost i naš karakterni sklop, mogu iscijeliti u sličnom bliskom emocionalnom odnosu. Ljubavni odnos pruža nam jedinstvenu priliku za naš osobni rast i sazrijevanje. Za rad na radionici potrebno je imati partnera: supruga/u, prijatelja/icu ili člana obitelji, jer se praktični rad odvija u paru.

Voditeljica ovog programa je Dr Ljiljana Bastaić, psihijatar psihoterapeut. Ona je Gestalt terapeut i klinički trener Wurzburg Instituta za Gestalt terapiju. Obiteljski je terapeut, kao i klinički trener iz Obiteljske psihodinamike. Posjeduje međunarodnu diplomu Imago terapeuta, Imago prezentera, kao i Evropsku diplomu za psihoterapiju.

Datum održavanja radionice: 30. studeni – 2. prosinac 2007. (Početak u petak u 18-20, subota 9-18, nedjelja 9-14)

Prijave i uplata kotizacije do 20.11.2007.

Mjesto održavanja: Obavijest po prijavi.

Naknada za weekend radionicu je 1000 kn po osobi dakle 2000 po paru. Kolege, edukanti budući psihoterapeuti i studenti imaju popust 25 %. Polaznici koji dolaze drugi put na radionicu imaju popust 30%,b a treči 40% po osobi.

Dr Ljiljana Bastaić, Livadićeva 21, Zagreb. Tel: 01 23 23 735

E-mail: ljiljana@bastaic,com

ljiljana.bastaic1@zg.htnet.hr

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kakav vam je seksualni život?

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

apstinencija

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

citam vase price i ne vjerujem koliko slicnosti..
    negdje sam vec napisala da je seksualni zivot bio kvalitetan,osim zadnjih dva tj,kad je izbjegavao njeznosti,bio umoran i bjezao spavati sa klincima.to se poklapa sa vremenom kad je bio sa drugombrr.
    klinci su tatin odlazak jucer podnjeli kao i svaki prije, nije im neki sok jer je cesto odsutan,vidjet ce se na skype,jedino sto mala kuzi da se tata i mama nisu poljubili ,zagrlili ,bili prisni kao inace.
    a ja..neznam kak sam, prolazim sve uobicajene faze.malo se raspadam i cmoljim,pa sam bijesna i psujemga ,pa do stava da sam super i bez njega.uglavnom psihijatar mi treba. doma imam pomoc od mame i sveki.
    bili smo kod bracnog savjetnika.tip nas je tako izresetao,njega pogotovo,gotovo da ga je izvrijedao na kraju je ispao zakljucak da si je on skinuo kamen sa srca i da sa ev.rastavom moze nesmetano seviti,a ja sam dobila antidepresive i anksiolitike mljac jer sam nekonstruktivna kaj vicem i placem, to samdoduse vecinu vremena i radila kod psihica. on hoce ici dalje kod tog dr-a a ja nemam pojma vise.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

malo o mom muzu.
    odgovoran,pouzdan,uporan,vrijedan,plemenit,brizan otac,obitelj je svetinja.hah
    radi dva zahtjevna posla. kad kazem inozemstvo otisao je raditi u emirate i afganistan.nije direkt u ratnoj zoni ali ni daleko.on jee pod ogromnim pritiskom koji je tesko pojmiti.desava mu se osobna kriza i lomi se na meni i djeci,mislim da nije ni svjestan sta je ucinio.kaze da me nevoli i da se boji da ce me opet prevariti.al hoce ici bracnom savjetniku.sta mislite pametne moje ja to vise nisam?

di je ona najdraza vjestica sorcika sa ovog foruma da me opali po guzici da se opametim

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jedino ti mogu reći da ne brzate, pitanje je dali je on siguran u odluku , ako se zaljubio možda se vrlo brzo i odljubi ( lupam, možda emocije uopće nisu u pitanju )

Svakako prespavati i onda odlučiti kako dalje, nažalost ne možeš nikoga na silu zadržati ako je on odlučio otići .

Pustiti mjesec dana i još jedanput preispitati situaciju ?
    Znam da će tebi biti užasno teško ...
    Virtualni zagrljaj i od mene

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ali dali se isplati neke stvari spašavati kad će kat tad isplivati na površinu ono šta vas je jednom razdvojilo,ne znam meni se više ne da sad san pustila stvari da idu svojim tokom nek prođe maloj rođendan i božić pa ćemo vidit ali nije to više to i to oboje znamo :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj bivsi koj radi u wfp je takodjer hodao po misijama, imao puno toga za obaviti, jer nam je trebao novac a tamo je naravno mogao zaraditi puno vise

ja sam se uspjela poupoznavati sa tom ekipom koja radi po raznoraznim un, wfp, fao, unicef

vecina njih ima emocionalnih problema i rad u takvim organizacijama je njihova pseudoobitelj

moralni kriteriji se prilicno razlikuju od nasih

u sarajevu sam se skoro ispovracala vidjevsi klinke lokalke kako se nude i upucavaju guzicama od 60-ak god da si osiguraju posao

atmosfera je prilicno raskalasena, svi imaju puno love, gotovo niko nerma obitelj ili ozbiljnu vezu i trebas stvarno biti ciste glave i srca da ostanes drugaciji od njih. kako niko sa sobom nema obitelj intenzivno se druze i izvan posla, u svim mogucim kombinacijama i kolicinama

mi smo se nakon 6 godina raspali. u medjuvremenu me lagao, varao a sad to isto radi svojoj zeni sa kojom ima i dijete (pohvalio se covjek kak se negde u rusiji trosio sa svojom stalnom ljubavnicom koja je sa sobom povela i frendice, i slicne informacije)

dok se trosio okolo uspio je navuci kojekave bolestine i ja sam danas jedino zahvalna sto ja nisam ta koja je zaglavila sa njim

zao mi je sti prolazis kroz sve ovo

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

di je ona najdraza vjestica sorcika sa ovog foruma da me opali po guzici da se opametim
    jel me neko tražio, pitao za meneeeeee....

pitanje br. 1

kad tvoja cura naraste i uda se - da li bi željela da ona ima muža koji se tako ponaša prema njoj?

pitanje br. 2

kakve su tvoje mogućnosti da se zaposliš?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da, moj pokojnik je isto tako bio super ugodan, brizan otac kad je povremeno kod kuce, kad je po misijama cesto sa malim komunicira preko neta.

istina je da je patoloski lazljivac i da mu je zapravo najbitnije kako je njemu samom plus da ostavi sto impresivniji utisak na ljude oko sebe.

smjesno mi je kad pricas o briznom ocu a jedva je ponekad doma (ovi ostali superlativi su mi jos smjesniji)

pokusaj se sama sa sobom za ozbiljno dogovoriti sa kakvom osobom imas posla

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

aaaa šizim evo smo napokon krenuli svi zajedno malo vanka nakon misec dana i taman prije odredišta se posvađamo naravno po njegovom sam ja započela svađu ali ja sam samo razgovarale ne se svađala i reka je da ga vodim u njegov kafić di inače izlazi na kavu-inače nije mu se ni dalo s nama već je tija s prijateljima
    poludit ću najrađe bi ga šutnila nogom u guzicu-s oproštenjem-iz kuće
    jer ja sam kriva za sve probleme on ništa i onda on meni govori da me voli

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Činjenica je da se muškarcima SVE vrti oko seksa i strasti!! Oni koji kažu da to nije točno, lažu. Svi razgovori i odlasci nekim savjetnicima neće promijenit muškarca. Promijenit će ga to da ga baciš na koljena! Što više se posvetiš sebi, a time i njemu, to će on biti više "wraped around your finger"!! Ima i onih koji su ovisnici i koji ne mogu bez varanja, ali o takvima sad ne pričamo. Reću ću vam iz vlastitog iskustva-sva ta putovanja su jaaaaako opasna po veze. Bila sam na putovanjima s muškarcima od kojih su neki bili u vezama, neki u braku. Neki od onih koji su varali (ne sa mnom ) svoje partnerice, su slovili za "nikad me ne bi prevario" muškarce.
    Potpisujem Stray!!!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ruby prvotno napisa
    Činjenica je da se muškarcima SVE vrti oko seksa i strasti!! Oni koji kažu da to nije točno, lažu. Svi razgovori i odlasci nekim savjetnicima neće promijenit muškarca. Promijenit će ga to da ga baciš na koljena! Što više se posvetiš sebi, a time i njemu, to će on biti više "wraped around your finger"!! Ima i onih koji su ovisnici i koji ne mogu bez varanja, ali o takvima sad ne pričamo. Reću ću vam iz vlastitog iskustva-sva ta putovanja su jaaaaako opasna po veze. Bila sam na putovanjima s muškarcima od kojih su neki bili u vezama, neki u braku. Neki od onih koji su varali (ne sa mnom ) svoje partnerice, su slovili za "nikad me ne bi prevario" muškarce.
    Potpisujem Stray!!!
    A ja potpisujem tebe!!!! Istina, istina i istina!!!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Činjenica je da se muškarcima SVE vrti oko seksa i strasti!! Oni koji kažu da to nije točno, lažu.
    Oprosti, ali ovo je ništa drugo nego - glupost.

Ako krenem od sebe pa nastavim po velikom broju svojih prijatelja i kolega (uključujući i primjerice mog starog) - to što si napisala jednostavno nije istina. Generalizacija nikad nije dobra, no ako izuzmemo kurvaste muškarce, muškarac neće otići drugoj ako mu je kod kuće dobro. I pri tom "dobro" ne mislim na stanje u krevetu nego na višerazinski kontakt s ženom - ljubav, poštovanje, prihvaćanje, tolerancija, toplina itd.

To što su žene naučene trpjeti od malih nogu i povinovati se muškarcu pa zbog toga imaju dulju toleranciju na s*anje od braka, to je drugi par cipela i to se zahvalite vašim roditeljima i našem društvu u cjelini. No nemaš pravo tvrditi da se muškarcima sve vrti oko seksa i strasti, to je samo bijeg od realne slike. Kako postoje pizde od muškaraca, tako postoje i drolje od žena. Rekao bih da je njihov omjer podjednak...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo mene.Prvo sto je rekao - on mene vise ne voli,kao ocito me ne voli kad mi to radi,nista nezna ,nista nemoze obecati,nezana zakaj me prevario.Ja sam trazila razgovor ;ne nemoze razgovarat!!On nece razgovarat!! tu sam se pocela propisno ljutiti kako kaze Stea..Otisao je doma,a ja kod prijateljice koja je prosla slican nscenarij.Vratim se kuci,on spava u nasem bracnom krevetu,delozirala ga u drugu sobu,i legnem spavat i nemoguu zaspati,odzvanja mi u glavi ne volim te vise,nemogu razgovarati.Asta da ja cinim ssa svojom velikom ljubavlju koju osjecam prema njemu..digla se probudila ga i sta da vam kazem ,da urlala sam i zahtjevala razgovor
    Na kraju smo i uspjeli razgovarati,on zbilja u nista nije siguran,nezna zasto me varao,i sta zeli nije siguran sta je zaljubljenost,a sta ljubav,nema planova s nekom dr.Ujutro je rekao da zeli ici samnom u bracno savjetovaliste ako hocu i odmah,jer sam uvjetovala da mi mora pokazat volju i zelju i da mu je stalo.Jer ako nije nemamo sta spasavat.Dat cu mu i vremena sto sam vec rekla,samo neznam kolko cu ga ja htjet i dal cu ga uopce htjeti nazad.I mozda na kraju ja budem ta koja zatrazi razvod.
    Tvoja situacija je svakako vrlo tužna, uvijek mi se srce cijepa kad vidim da se brakovi raspadaju.

Htio bih ti samo dati malo podrške. Sve se u životu riješi, uopće ne sumnjam da si dovoljno jaka da možeš sve to izgurati. Na kraju krajeva, ako je gospodin odlučio samo "dići ruke", sakriti se ispod dekice i kad ga nitko ne vidi odjuriti u zalazak sunca - njegov izbor. Hvala Bogu da si odgovornija od njega pa ćeš se najbolje što možeš brinuti o djeci. Ona nisu ništa kriva. Gospodin nek živi sa sobom, s osjećajem da je prevario majku svoje djece i osobu kojoj je obećao vjernost do kraja života, te sa svojim "ne znam". Kad je trebalo praviti djecu onda je to vrlo dobro znao. Nažalost, ponekad se doživi amnezija pa se neke stvari zaborave, a na tebi je da se iz toga iščupaš kako najbolje znaš i umiješ. Znaš i sama da će ti ovaj forum u tome pomoći, ima tu dobrih teta. 8)

Uh, kako mi se gade takvi jadnici. Znam, možda nije fer, možda mu je bilo teško, možda ovo možda ono, ali kvragu - ako je odlučio odrasti, oženiti se i imati djecu - nek prihvati odgovornost koja uz to ide!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se slazem s klokanom, postoje muski koji su normalni

btw zbog cega je sex svojstven i zanimljiv muskima a zene kao nemaju toliko izrazen libido

pa vrlo jednostavno, nama je na balkanu ispran mozak dvostrukim kriterijima sto je ok a sto ne i da su zene koje se "tako ponasaju" jeftine i kurve i kaj ja znam kaj

ako imate odgovarajuceg partnera i izbrisete iz glave sve te dezinformacije kojima su vam ispirali mozak skuzit cete da su i zene vrlo sexualna bica

pa ne mogu si zamisliti da zivim ko necija igracka, koja doma sve obavlja, bavi se klincem i onda nakon cijelog dana rintanja kad se gospodar na pimpek pojavi ja padam momantalno u trans, skacem u haltere, u cipele sa petom od 18 cm i zavodim ga i titram oko njega jer gospodara treba inspirirati da ostane uz mene? iiiiik

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hvala svima na postovima!

da on je do prije sedam dana bio brizan otac.svaki uzv je bio samnom,pazio me i mazio ko trudnicu,porodi su bili dvije najbolje stvari koje su nam se dogodile u zivotu.on bi sletio u jedan grad i vozio 4h do drugog grada u posudenom autu da bi bio sa nama par sati i onda se vracao u noci nazad,od kuda je radio.svaki slobodan dan je dolazio u zg da budemo skupa.ovo ljeto nije mogao dobiti sl. dan koji su mu obecali na v.prvi rodendan i onda smo svi zavrsili u norveskoj na par dana da budemo zajedno.a i primjetile ste moj hah na kraju njegovog opisa jer tog covjeka ja vise ne prepoznajem.ovaj sada i onaj prije su dvije dijametralno suprotne osobe :?

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Znala sam da nakon mog posta slijedi pobuna! Klokane, naravno da neće otići drugoj ako mu je kući dobro. O tome ti i pričam! Naravno da normalnom muškarcu treba više razina, ali prva je seksualni život. Ajde priznaj, neće te ubit. Da ti seks ne paše par godina, a žena ti divna, platonski ste neizrecivo povezani, bla bla, bi li bio sretan?
    Nemojte sad povest raspravu ko su drolje, a ko kurvaroši. Pričamo o problemima u braku i na što se treba osvrnit.
    Stray, nitko ne kaže da trebaš bit igračka i skakat ko navijena. Zar ne bi bilo divno da se međusobno zavodite??
    Još samo nešto:kad muškarac vara to može bit s predumišljajem, ali može i impulzivno, a kod žena je to uvijek s predumišljajem. Žena kad vara, uvijek odvaže što radi i da li se to isplati raditi.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mandarina, nisi mi odgovorila na pitanja.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Znala sam da nakon mog posta slijedi pobuna! Klokane, naravno da neće otići drugoj ako mu je kući dobro. O tome ti i pričam! Naravno da normalnom muškarcu treba više razina, ali prva je seksualni život. Ajde priznaj, neće te ubit. Da ti seks ne paše par godina, a žena ti divna, platonski ste neizrecivo povezani, bla bla, bi li bio sretan?
    Nemojte sad povest raspravu ko su drolje, a ko kurvaroši. Pričamo o problemima u braku i na što se treba osvrnit.
    Stray, nitko ne kaže da trebaš bit igračka i skakat ko navijena. Zar ne bi bilo divno da se međusobno zavodite??
    Još samo nešto:kad muškarac vara to može bit s predumišljajem, ali može i impulzivno, a kod žena je to uvijek s predumišljajem. Žena kad vara, uvijek odvaže što radi i da li se to isplati raditi.
    Ako nema sexa mjesecima, naravno da bi mi smetalo, no to ni u snu nije prva razina. Nedostatak ostalih razina koje sam naveo bi mi smetao daleko, daleko prije. Nedostatak sexa u braku je samo posljedica drugih problema.

No sigurno ne bih otrčao drugoj, POGOTOVO ako imam dijete, pa da sam u braku s crnim vragom. Prilika sam imao i u daleko manje odgovornim situacijama nego što su postojeći brak i dijete pa ih nisam iskoristio... Ako u braku postoje problemi, treba ih pokušati riješiti, na kraju krajeva nitko ne kaže da par treba do kraja vijeka biti zajedno, da moraju biti zaljubljeni do kraja života i ševiti se kao ludi, zaljubljenost (tako kažu) prolazi, ljubav isto može nestati ako se ljudi/okolnosti promijene. No tako pokazati nepoštovanje prema drugoj osobi i svoju vlastitu slabost na način da prevariš svog prvog životnog druga kojem si se zakleo na vjernost, to je nešto što mi se zaista gadi.

Potpuno se slažem s onim o promišljenosti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zanimljivo.
    Pretpostavljam da je i ovo za ženu jedna (u nizu) od otegotnih okolnosti.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj klokan prvotno napisa
    Ako nema sexa mjesecima, naravno da bi mi smetalo, no to ni u snu nije prva razina. Nedostatak ostalih razina koje sam naveo bi mi smetao daleko, daleko prije. Nedostatak sexa u braku je samo posljedica drugih problema.

No sigurno ne bih otrčao drugoj, POGOTOVO ako imam dijete, pa da sam u braku s crnim vragom. Prilika sam imao i u daleko manje odgovornim situacijama nego što su postojeći brak i dijete pa ih nisam iskoristio... Ako u braku postoje problemi, treba ih pokušati riješiti, na kraju krajeva nitko ne kaže da par treba do kraja vijeka biti zajedno, da moraju biti zaljubljeni do kraja života i ševiti se kao ludi, zaljubljenost (tako kažu) prolazi, ljubav isto može nestati ako se ljudi/okolnosti promijene. No tako pokazati nepoštovanje prema drugoj osobi i svoju vlastitu slabost na način da prevariš svog prvog životnog druga kojem si se zakleo na vjernost, to je nešto što mi se zaista gadi.

Potpuno se slažem s onim o promišljenosti.
    A da li se vi muškarci zapitate ikada zašto nekim ženama nije uvijek do sexa? Da li se potrudiš zamijeniti sž u nekim poslovima koje obično ona radi a nju pošalješ recimo na masažu ili van na kavu s frendicama? Možda zbog nagomilanih obveza koje su na suprugama na kraju dana nam nije do ničega nego samo do jastuka i spavanja? Recimo...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •