Evo mene.Prvo sto je rekao - on mene vise ne voli,kao ocito me ne voli kad mi to radi,nista nezna ,nista nemoze obecati,nezana zakaj me prevario.Ja sam trazila razgovor ;ne nemoze razgovarat!!On nece razgovarat!! tu sam se pocela propisno ljutiti kako kaze Stea..Otisao je doma,a ja kod prijateljice koja je prosla slican nscenarij.Vratim se kuci,on spava u nasem bracnom krevetu,delozirala ga u drugu sobu,i legnem spavat i nemoguu zaspati,odzvanja mi u glavi ne volim te vise,nemogu razgovarati.Asta da ja cinim ssa svojom velikom ljubavlju koju osjecam prema njemu..digla se probudila ga i sta da vam kazem ,da urlala sam i zahtjevala razgovor

Na kraju smo i uspjeli razgovarati,on zbilja u nista nije siguran,nezna zasto me varao,i sta zeli nije siguran sta je zaljubljenost,a sta ljubav,nema planova s nekom dr.Ujutro je rekao da zeli ici samnom u bracno savjetovaliste ako hocu i odmah,jer sam uvjetovala da mi mora pokazat volju i zelju i da mu je stalo.Jer ako nije nemamo sta spasavat.Dat cu mu i vremena sto sam vec rekla,samo neznam kolko cu ga ja htjet i dal cu ga uopce htjeti nazad.I mozda na kraju ja budem ta koja zatrazi razvod.