Citiraj meda prvotno napisa
Citiraj rvukovi2 prvotno napisa
što nakon vipera za ovako veliko dijete?

ispod baby gyma ne želi ostati dugo, a negdje ga moram staviti kad npr. kuham-.
pa mozes kuhati dok ti dijete spava. tak sam ja, onih par puta kojih je spavao a da nije na meni ili da ne moram lezati s njim dok se ne probudi

kasnije ti pomaze sling ili marama. ili kuhas navecer, ili kuha muz, ili svekrva, mama, ili narucis dostavu....
ili unajmis kucnu pomocnicu, to je bila moja opcija. imala sam zenu koja mi dode skuhati i pridrzati dijete dok jedem. eto, priustila sam si taj luksuz nakon dva mjeseca kruha i putra tri puta na dan
e ovo dok ti dijete spava bi bilo super kad bi moje dijete dovoljno dugo spavalo prek dana.
u marami smo skoro non stop po kući i meni ponekad treba samo odmor na par minuta da sjednem sama jer bih inače sviknula.
tad obično stavim njega u viper da se poigra igračkama.
baš sam neki dan gledala-moj ritual odmora izgleda tako što sjedim i zirnem na komp, napišem par rečenica i onda idem dalje s njim ili se igrati ili se nositi i nešto skupa s njim raditi što nije kuhanje.

u marami neću kuhati s njim dok god ga ne budem mogla vezati straga na leđa.

kućna pomoćnica mi ne dolazi u obzir, ne zbog love, nego zbog toga jer ja tako nešto ne bih podnijela u kući-nisam taj tip osobe, više bih se nanervirala nego imala koristi od nje.

svekrva skuha tu i tamo, muž popegla, ali dečec je baš trenutno u fazi jako privrženoj meni i tu nema pomoći dok malo ne sazrije.

Ovaj BB sitter izgleda super-što to prije nisam vidjela.
Gdje to ima za kupiti?