-
Oprosti, shvatila sam da biste išli na doniranu spermu... Ne znam koliki su troškovi donacije - vidi topic Senatal Pronatal Mardešić - tamo imaš sve o donaciji j. stanica i/ili sperme, ali meni se čini da vam je to preriskantno jer si i ti u godinama, pa čekati i plaćati spermu, ako jajne stanice nisu idealne mi se čini da je prevelik trošak i ne znam bi li vam gore to savjetovali, s obzirom na tvoje godine, ako se ipak s njegovom spermom uz punkciju doći do embrića... ne znam. U Mariboru isto rade punkcije testisa, vidi topic"Azospermija" i tamošnja iskustva, to ti je sve više-manje na ovoj stranici. Najbolje ti se "nakačit" na tih par topica koji prate vašu situaciju jer imate više "otegnotnih faktora" - tvoje godine, azospermiju... Uvijek možete na VV-u vrtiti postupke dok se smišljate što i kako dalje (ako idete negdje vani). A često se dogodi baš onako da nešto što izgleda kao "long shot" brzo uspije, što vam od srca želim, svjedok sam tome u ovo vrijeme praćenja foruma, kad par kod kojeg se zakomplicira sve što može i ima puno "otegotnih faktora" uspije, a par koji je sav"u redu" i u tridesetima recimo ima puno IVF neuspjeha zbog raznoraznih medicini teško dokučivih faktora. Sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma