Ja sam nova na ovom forumu, mada sam sa vama već duže vrijeme.
Molim vas da mi pomognete, što da radimo. Ja 40 g, isto i MM. Kod mene sve OK, kod MM azoospermia, nakon punkcije testisa dr. Čolak sa VV dao slijedeći nalaz: Lijevo i desno (misli na testise) obilan materijal. Obilno Sertolijevih stanica sa osrednjom do jačom anizonukleozom. Dosta stanica spermatogeneze i spermija. Uputio nas kod dr.A .
08.10. krenuli sa klomifenima i praćenjem. dr. A zadovoljan ali upozorava nema euforije, ni prevelikog očekivanja . 15.10. punkcija izvadili 3 js jedna nije dobra 2 ok. Isti dan punkcija MM, radio dr.L dosta materijala.
18.10. ET na vratima laba ime sreća. Razgovor sa embriologicom , eto napraviti će ET ali nisu dobri, ništa ne očekujemo. ET prošao, primila injekcije, utrići 3x2, ja već sva van sebe ponašam se kao trudnica.
02.10. beta očaj (1,3) dr. A onakav divan kakav je ne očajavati pokušali smo, pitam da li da pokušamo ponovno , kaže dođite sredinom 1 mj ali je rekao da će ga ubiti embriologica. Ovih dana plač, tuga, evo danas je malo lakše. MM ne vjeruje u uspjeh hoće da idemo na doniranu, ja to nikako ne mogu prihvatiti, ja već imam molbe za usvajanje a on nije za to. Molim vas savjet što da radimo.