-
Plodna voda
Nakon što prođe termin poroda treba ići na plodnu vodu.
Molim vas, kako točno izgleda taj pregled, ima li zbog njega opasnosti od indukcije poroda?
Naime, termin mi je 13.11., a danas na zadnjem pregledu mi je ginekolog rekao da ako ne rodim tad, 14.11. ujutro pođem u bolnicu na plodnu vodu-da je to nekakav aparatić-ko cjevčica kojim se gleda zamućenost plodne vode. I da idem na taj pregled svako-ajoj, šta je reka 2-3 dana čini mi se. Meni se ne da ići na preglede koji mi se ne čine nužni. Naročito ako ima potencijala za izazivanje poroda. A mislim da i psihički ne bi svako malo se vukla po pregledima zadnje dane nego se rado u miru svog doma za to pripremala.
Ima još jedan važan razlog zbog kojeg imam ovaj stav:
U prošloj trudnoći mi je jedan ginekolog izračunao termin poroda, drugi, kod kojeg sam vodila trudnoću mi je produžio izračun za 4 dana jer moj menstrualni ciklus ne traje 28 dana nego 32 dana, dakle 4 dana duže nego je standardno. Rodila sam točno na taj 4 dana produženi termin poroda. Zato mi je ful čudno što me je ovaj ginekolog poslao da, ako ne rodim, odmah slijedeći dan nakon termina idem na plodnu vodu. Otkucaji srca-ništa, druge kontrole ništa, uzv-ne, nego plodnu vodu. :?
Jesam li zabrinuta bezveze?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma