Ciao Makita...moja prica je bila identicna kao tvoja...svaki ginekolog je imao za porod svoj termin atako je to kod nas iz Splita-nepredvidive bebe. Kada je taj dan napokon dosao trebalo je prekontrolirat plodnu vodu...meni je isto bila tlaka taj odlazak pa cekanje...i na kraju pregled.Sam pregled ti se obavlja u bolnici na katu di se nalazi vaginalni UZ.Nije bolan,ali je poprilicno neugodan.Moras se fino opustit i osjetit ces kao da te netko uštipnuo.Sestre su jako ugodne i drage.Ja sam se možda malo i iznenadila pa mi je to pojacalo negativni dojam (ocekivala sam lampicu i promatranje ).
Rekla sam muzu-ako sutra ne rodim idem na inducirani jer vise ne odlazim iz bolnice bez bebe.Sutra dan sam rodila
Nakon tog pregleda ti bude malo krvi,a meni je i cep ispao.Odmah nakon pregleda sam osjetila laaaagana stezanja koja su se do veceri pretvorili u lagane trudove u ujuto-Megica :D
Nemoj se plasit-jako puno cura kaze da im je pregled bio ok.Neke,kao ja,da je malo neugodan...tebi mozda bude super..samo se opusti
sretno-javi kako je proslo