u procesu relaktacije sam iveć nešto više od mjesec dana i smanjili smo količinu ad na cca 400ml po danu (krenuli smo od doslovno 1 kapi mlijeka nakon 15 dana bromergona)....nakon svakog podoja do sad sam ručno izdajala još onih par kapi koje su ostale ili se zadnji tren napravile....i onda mi je palo na pamet pošto doma imam izdajalicu da ju i upotrijebim jer će ona efikasnije izvući mlijeko jer mi ručno i ne izađe puno....bila sam u pravu....izdojila sam malo više mlijeka nego ručno ali onda se dogodio problem....slijedeći podoj prsa su mi bila prazna...cura uopće nije htjela vući i tako je bilo cijeli taj dan....slijedeći dan vratila sam se na ručno izdajanje ostatka i opet je sve bilo ok...zašto je to tako?da li da probam češće koristiti izdajalicu ili ne? :?
druga stvar je...da li je dobivanje na težini od nekih 20-ak grama dnevno ok...moja pedijatrica mi daje podršku ali mi se učinilo u njenom pogledu da baš i nije extra zadovoljna s tim...čini mi se da baš i ne vjeruje da imam dovoljno mlijeka da bi moja cura iza podoja popila samo 50-80ml ad....dajte me malo ohrabrite....
puno hvala unaprijed na pomoći![]()