nastavljam ovdje svoju sapunicu da se moderatorice ne ljute jer sam do sad otvarala dosta novih topica![]()
dakle....situacija je još uvijek ista....pijemo oko 400ml ad a prije svakog obroka dojimo....koliko?..neznam....ali se nešto guta... :D
moj san o isključivom dojenju se polako raspada....prošlo je već mjesec i po smanjili smo za nekih 100ml u prosjeku....ali nema veze....idemo dalje...
problem s izdajalicom je riješen...sad se s njom izdajam poslije svakog podoja....izdojim iz obe cike 5-10ml...taman se pokrije dno...a jučer smo navečer i iskoristili nekih 40ml izdojenog mlijeka za dio obroka...
pitanje prvo bi bilo....primjetila sam da mi obrok oko 8 navečer uvijek šteka...naime...često se dogodi da jako kratko sisa jer je prazno...i tada imamo obrok ad od nekih 100ml....svi drugi su manji....onaj prvi ujutro je npr.60-ak ml....kako to riješiti i zašto je to tako?
drugo pitanje bi bilo....koliko treba vremena da bi se primjetila malo veća količina mlijeka s obzirom da se izdajam do kraja svaki put....da li odmah slijedeći obrok ili tek nakon par dana i za koliku količinu se poveća?
eto molila bih savjetnice ili nekog tko zna da mi pomogne....malo vaše podrške uvijek dobro dođe....![]()

Odgovori s citatom